VAULT BY VANS X SHANE GONZALES

Vault by Vans en Shane Gonzales gaan een samenwerking aan voor een op de V.S. geïnspireerde collectie schoenen.

April 04, 2023
  • VAULT

De collectie van Vault by Vans x Shane Gonzales is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 7 april 2023

Vandaag slaan Vault by Vans en Shane Gonzales de handen ineen voor hun eerste gezamenlijke schoenencollectie, 'Star Spangled Glamour'. De collectie betaat uit drie Vault by Vans modellen, de Old Skool VLT LX, de Authentic Zip VLT LX en de Sk8-Hi Reissue Strap VLT LX, met het kenmerkende vleugje rock 'n roll van Gonzales.

Vans

In de collectie zien we beproefde, typisch Amerikaanse motieven zoals cowboylaarzen, denim jeans en leren jacks. Voor de collectie is gebruik gemaakt van chroom, leer en denim: een eerbetoon aan de klassieke fashion die zo kenmerkend was voor Sunset Boulevard, de iconische straat in Hollywood, Californië.

Vans

Zwart leren Old Skool VLT LX sneakers zijn versierd met traditionele Western cowboyborduursels voor een contrasterende en multidimensionale uitstraling met een nostalgisch maar toch modern tintje. De Authentic Zip VLT LX heeft een nieuwe uitvoering in klassiek blauw denim met verborgen veters en chromen details, en de Sk8-Hi Reissue Strap VLT LX is uitgevoerd in zwart leer met verschillende motorjackdetails, zoals een kraagje, epauletten en gespen.

"In mijn samenwerking met Vans komt echt alles bij elkaar. Mijn vriendjes en ik gingen vroeger altijd skatend met onze Vans naar school. We tekenden erop en versleten ze tot op de draad. Toen ik de kans kreeg om mijn eigen collectie te ontwerpen, wilde ik een nieuw design bedenken voor het 3 Vans model dat me weer terugbracht naar mjn jeugd, met typisch Amerikaanse motieven die na verloop van tijd alleen maar mooier zullen worden," zegt Shane Gonzales.

Vans

Vault by Vans x Shane Gonzales is verkrijgbaar vanaf 7 april in de verkooplocatie van Vans in downtown Los Angeles, Midnightstudios.live en bij geselecteerde Vault by Vans verkooppartners. Ga voor meer informatie naar Vans.eu/news.

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE