VAULT BY VANS X GALLERY DEPT.

Samenwerking van Vault by Vans en Gallery Dept. vanaf mei te koop.

MAY 10, 2023
  • VAULT

Oprichter Josué Thomas van Gallery Dept. combineert kunst en een uitdagend perspectief in de nieuwe versie van de OG Old Skool LX

PRODUCT OUT OF STOCK

Vault by Vans onthult met trots zijn eerste samenwerking met Josué Thomas, multidisciplinair kunstenaar, eigenaar en creatief directeur van het invloedrijke, uitdagende merk Gallery Dept. De OG Old Skool LX van Vault by Vans x Gallery Dept. is vanaf 12 mei verkrijgbaar in de winkels van Gallery Dept. in Miami en Los Angeles, en vanaf 13 mei online op gallerydept.com. Vanaf 19 mei is de schoen ook te koop op Vans.com en wereldwijd bij geselecteerde Vault by Vans-retailers.

Josué begon Gallery Dept. in 2017 in Los Angeles. Zijn creaties zijn een samensmelting van zijn liefde voor vintage kleding en kunst, in één totaalplaatje. Bij elk kledingstuk streeft Josué ernaar materialen opnieuw te gebruiken, vaak met een andere functie. Het doel is om iets bijzonders te creëren zonder in te boeten aan kwaliteit of artistieke integriteit.

PRODUCT OUT OF STOCK

Vault by Vans x Gallery Dept. draagt het dna van beide merken in zich: nostalgische herinneringen die Josué heeft aan het dragen van Vans worden gecombineerd met inspiratie uit flyers voor punkshows. Josué maakte een collage van knipsels uit tijdschriften met de titel "Good Luck" toen hij nadacht over zijn visie op het huidige maatschappelijke landschap en de samenwerking met Vans aanging voor een nieuwe kijk op het Old Skool-silhouet.

De OG Old Skool LX van Vault by Vans x Gallery Dept. is vanaf 12 mei verkrijgbaar in de winkels van Gallery Dept. in Miami en Los Angeles en vanaf 13 mei online op gallerydept.com. Vanaf 19 mei is de schoen ook te koop op Vans.eu en bij geselecteerde Vault by Vans-retailers.

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE