VAULT BY VANS X JJJJOUND

July 19, 2023
  • VAULT

JJJJound en Vans werken voor de derde keer samen aan een collectie met subtiele updates van klassieke iconen

JJJJound en Vans laten zich inspireren door traditionele Franse sportschoenen en lanceren hun inmiddels derde samenwerking. Het doel van JJJJound was om basic schoenen te creëren die heel eenvoudig blenden tot een subtiele outfit. Hij gaf drie klassieke Vans-modellen een nauwkeurig geperfectioneerde look.

De campagne, geschoten door fotograaf Justin Chung uit Los Angeles, zet de opmerkelijke en stijlvolle personen van bekende restaurants in de bruisende stad Montreal in de schijnwerpers. Via dit initiatief willen JJJJound en Vans meer erkenning voor het menselijke element binnen de horecabranche opwekken en een cultuur van respect en dankbaarheid naar alle betrokkenen bevorderen.

De schoenencollectie van JJJJound en Vans bestaat uit de Authentic VLT LX, de Classic Slip-On VLT LX en de Sk8-Mid VLT LX. Voor deze collectie gaf JJJJound een nieuwe draai aan deze modellen door het gebruik van een zachter materiaal van fijn biologisch katoen en het kenmerkende geweven beige label op de rechterschoen.

De JJJJound- en Vans-collectie is vanaf 20 juli om 12 uur EST te shoppen op JJJJound.com, gevolgd door een wereldwijde release op Vans.com en bij geselecteerde Vans-retailpartners op 28 juli. Ga voor meer informatie naar Vans.eu/vault.

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE