VANS WERKT MEE AAN DE LANCERING VAN GUCCI CONTINUUM

Deze samenwerking vernieuwt het erfgoed van beide merken op vooruitstrevende nieuwe manieren, van product tot ervaring.

April 28, 2023
  • Vault

Vans is er trots op om deel te nemen aan Continuum, een vooruitstrevend initiatief van Gucci Vault. Voor dit programma worden merken, kunstenaars en ontwerpers uitgenodigd om klassieke Gucci-stukken en ongebruikte stoffen nieuw leven in te blazen in hun eigen toekomstige ontwerpen.

Dit verhaal krijgt vorm in een exclusieve schoenencollectie, een verwijzing naar de begindagen van Vans, toen klanten hun favoriete stof tot schoenen konden laten verwerken, rechtstreeks bij de eerste fabriekswinkel in Anaheim, Californië. Ongebruikte stoffen uit vroegere collecties van Gucci, evenals bestaande voorraad van geretourneerde of prototypematerialen, krijgen een nieuw leven in de vorm van vijf unieke schoenstijlen waaronder de iconische Slip-On en Old Skool.

Dit partnerschap gaat niet alleen over producten. Voor het eerst onthullen twee merken een gezamenlijke metaverse-ervaring: Gucci Town x Vans World, een speciale campagne op Roblox waarmee de twee populaire gamelocaties aan elkaar worden gekoppeld.

In een digitale speurtocht moeten de spelers van het spel allerlei obstakels overwinnen en alle uithoeken van de twee werelden verkennen. Daarmee verzamelen ze stoffen en patronen die het gezamenlijke product vormen, dat verscholen ligt in elke ervaring. Aan het einde van deze reis, als ze alle stoffen hebben verzameld, kunnen ze die in beide werelden inwisselen voor speciale items, zoals een schoenaccessoire of een skateboardrugzak. Die kunnen dan door de Roblox-avatars worden gedragen.

Dit is de eerste keer dat een game op Roblox kan worden gespeeld in de werelden van twee verschillende merken, waardoor de creatieve banden tussen de twee brands worden aangehaald en het Gucci Continuum-verhaal verder wordt gedeeld.

De Gucci Town x Vans World-speurtocht is vanaf vandaag tot en met 13 mei beschikbaar. Ga naar https://www.roblox.com/vans.

Ga voor meer informatie over de exclusieve schoencollectie naar: https://www.gucci.com/uk/en_gb/ca/vault/gucci-continuum/vans-c-vans.

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE