VAULT BY VANS X MASTERMIND WORLD

April 24, 2023
  • VAULT

Vault by Vans en MASTERMIND WORLD combineren een ruige look met verfijnd vakmanschap voor een complete schoenen- en kledingcollectie.

Vault by Vans en MASTERMIND WORLD werken opnieuw samen aan een collectie met het iconische checkerboard van Vans, aangevuld met het kenmerkende zwart-witte motief met schedels dat geïnspireerd is op de liefde voor de punkcultuur en -stijl van ontwerper Masaaki Homma. De collectie is vanaf 28 april 2023 verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten van Vault by Vans en MASTERMIND WORLD.

Vans

MASTERMIND WORLD is in 1997 door Masaaki Homma opgericht in Japan. Het is een eclectische mix van sportief, streetstyle en elegantie die zich onderscheidt door het gebruik van moderne, luxe stoffen. De Vault by Vans x MASTERMIND WORLD-collectie heeft een minimalistische punkuitstraling. De hoofdrol is weggelegd voor de Vault by Vans Sk8-Hi Bolt VLT LX en Old Skool Bolt VLT LX in zwart-witte kleurstellingen, gemaakt van Italiaans leer met zijpanelen van ultrazacht, premium suède en speciale Mastermind-details op de hiel.

Andere schoenen in de collectie zijn de Sk8-Hi Reissue VLT LX, Old Skool VLT LX en Authentic VLT LX in zwart-witte kleurstellingen, borduursel en speciale Mastermind-frictietape. Elk paar schoenen uit de Vault by Vans x MASTERMIND WORLD-collectie is afgewerkt met een kristalheldere wafelzool waarin een speciaal checkerboardpatroon zichtbaar is.

Vans

De Vault by Vans x MASTERMIND WORLD-collectie is vanaf 28 april 2023 wereldwijd verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten van Vault by Vans en MASTERMIND WORLD. Ga voor meer informatie naar vans.com/vault.

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE