November 5, 2022 | VAULT

VAULT BY VANS X WTAPS

Oude bekenden brengen iconisch bottenmotief uit en laten snowboardboot en all-weather MTE-stijlen debuteren onder het WTAPS-label.

Vault by Vans en WTAPS, een van de meest populaire merken waar Vans vaker de handen mee ineenslaat, zijn terug met hun 15e samenwerking. De nieuwe collectie bestaat uit twee drops. De eerste is gericht op de tijdloze schoenen- en kledingstijlen van Vans, waaraan WTAPS pure gebruiksfuncties heeft toegevoegd. Voor de tweede drop heeft WTAPS zijn designperspectief losgelaten op de snowboardboot en All-Weather MTE-silhouetten van Vans, voor een nieuwe interpretatie.

Lanceerdata van Vault by Vans x WTAPS-drop #1:

De eerste drop is gebaseerd op het WTAPS-bottenmotief, herkenbaar van eerdere samenwerkingen met Vault by Vans. Alle vier de OG-schoenenstijlen van Vault by Vans hebben een speciale, geweven WTAPS-vlag, die er op elke stijl anders uitziet.

Op de OG Chukka LX en de OG Era LX is het iconische bottenpatroon dwars over het bovenwerk geborduurd. Als knipoog naar het buitenleven en legeruitrusting is elk bovenwerk uitgevoerd in de kleur coyote. De OG Old Skool LX heeft een opgedrukt WTAPS-logo op de hiel en op de OG Half Cab LX zijn WTAPS-labels op de zijkant aangebracht.

De zool is uitgevoerd in ton-sur-ton-donkergrijs. Het halfhoge skatesilhouet maakt deel uit van het assortiment schoenen met een speciale kleurstelling in beperkte oplage, ter ere van de 30e verjaardag van de Half Cab. Bij de eerste drop horen ook T-shirts met korte mouwen van zwaar jerseykatoen met een speciale afbeelding op de achterkant en geweven label, en halfhoge sokken. Ze zijn er in het zwart en smokey olive.

De eerste drop van Vault by Vans x WTAPS wordt op 5 november a.s. gelanceerd op WTAPS.com, Vans.eu en geselecteerde Vault by Vans-retailers.

Ga voor meer informatie en verkoopadressen naar Vans.eu/vault.

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE