VANS ZAHBA BY ZION WRIGHT

Vans Skateboarding introduceert de compleet nieuwe Zahba: geïnspireerd door Zion Wright, gemaakt voor impact.

March 16, 2023
  • SKATEBOARDING

ImpactWaffle™-technologie, duurzame materialen en Zions geboorteplaats komen allemaal terug in dit nieuwe silhouet én de korte film 'We're from Here'

Vans Zahba by Zion Wright is vanaf 16 maart 2023 wereldwijd verkrijgbaar

Vans, het originele schoenen- en kledingmerk voor actiesporten, onthult met trots de Zahba, een geheel nieuwe prestatieschoen met de ImpactWaffle™-technologie van Vans Skateboarding en geïnspireerd door teamrijder Zion Wright.

De Vans Zahba is gebouwd met ImpactWaffle™-technologie, een combinatie van Vans VR3 dual-density-demping en SickStick™-rubber die precies de juiste hoeveelheid flexibiliteit en het perfecte boardgevoel biedt. Het Vans VR3-certificaat volgt strikte materiaalrichtlijnen. Dit betekent dat schoenen met het logo gemaakt zijn met een van de regeneratieve, verantwoord verkregen, hernieuwbare en gerecyclede materialen van Vans of een combinatie daarvan en dat die ten minste 30% van het product uitmaken.

Vans

De Zahba zal impact hebben op je skateprestaties ... impact die je kunt zien én voelen.

Voor het ontwerp werd Vans geïnspireerd door Zions geboorteplaats Jupiter in Florida, wat te zien is in de gedempte aardetinten en het thema ruimte/strand en de iconische vuurtoren. De buitenzool is bespikkeld met sterrenstof en op de treklus aan de hiel is het netnummer van zijn geboorteplaats gestikt, naast een geborduurde planeet Jupiter.

Zion staat bekend om zijn veelzijdigheid. Als echte all-terrainskater laat hij de meest gewaagde trucs er moeiteloos uitzien, zonder ook maar een spoortje van twijfel te tonen. Precies deze houding komt naar voren in zijn nieuwe korte film voor Vans Skateboarding, waarin de impact die hij heeft gehad op het skateboarden en de toekomstige ontwikkeling van de sport centraal staan.

Vans

De Vans Zahba by Zion Wright is vanaf 16 maart 2023 wereldwijd verkrijgbaar bij geselecteerde Vans-retailers en op Vans.com/Zahba.

SKATE SHOE FINDER

Creatief, rebels, klassiek of onconventioneel: maak een stijlvol
statement en bereid je voor op een gloednieuwe start.

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE