Vans Skateboarding en Beatrice Domond introduceren de nieuwe Zahba Mid

Met IMPACTWAFFLE™

July 13, 2023
  • SKATEBOARDING

Alle ultra-geavanceerde skatetechnologie van Zahba in een middelhoog model versierd met speciale, op Domond geïnspireerde illustraties.

Vans Skateboarding-teamlid Beatrice Domond gebruikt haar board om streetskating in een nieuwe, enerverende richting te bewegen, waarin stijl en finesse centraal staan. In het dagelijks leven doet ze hetzelfde: door haar unieke persoonlijke stijl is ze favoriet geworden onder modekenners.

Die veelzijdigheid maakt van Domond een perfecte kandidaat om de Zahba Mid te introduceren. De Zahba Mid is het nieuwste lid van de Zahba-familie en een model dat eigenlijk alles kan, net zoals Domond.

Vans

Domond woont in New York en heeft tijdens alle seizoenen door de straten van de Big Apple geskatet. Haar lievelingsseizoen is de herfst, wanneer de bladeren van de bomen in de stad veranderen van frisgroene naar prachtige gouden tinten.

De verandering van de seizoenen was haar inspiratie voor de Zahba Mid, met een bovenwerk van groen suède, speciale goudkleurige illustraties op de hiel en tongbadge, en contrasterende zwarte details op de Jazz-streep, tong en veters.

Vans

Bovendien zit de Vans Zahba Mid van Beatrice Domond vol met de nieuwste en beste technologie van Vans Skateboarding. IMPACTWAFFLE™ biedt superieure impactbescherming zonder het boardgevoel op te offeren en daarboven zit VR3CUSH™, een dual-density-schuimlaag die voor minstens 50% bestaat uit biobased EVA-schuim.

Vans

Onder deze technologische sandwich zit SICKSTICK™-rubber, met een gelamelleerde profielstructuur voor betere grip, duurzaamheid en een langere levensduur. De DURACAP™-neus zorgt voor ultieme duurzaamheid, zelfs bij de meest schoenslopende trucs, en de binnenzool is gemaakt van 98% gerecycled schuim.

De Vans Skateboarding Zahba Mid van Beatrice Domond wordt op 13 juli uitgebracht op vans.eu/skateboarding en bij geselecteerde Vans Skateboarding-verkooppunten.

SKATE SHOE FINDER

Creatief, rebels, klassiek of onconventioneel: maak een stijlvol
statement en bereid je voor op een gloednieuwe start.

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE