VANS X QUASI

Vans Skateboarding en Quasi werken nogmaals samen aan een nieuwe collectie.

April 13, 2023
  • SKATEBOARDING

De Vans Skateboarding x Quasi-collectie is nu wereldwijd verkrijgbaar

Vans, het originele schoenen- en kledingmerk voor actiesporten, kondigt met trots een nieuwe collectie in samenwerking met Quasi aan, wat een boost geeft aan de gedeelde skaters van het team en de iconische stijlen van Vans Skateboarding, waaronder de Crockett High Decon en de Skate Old Skool.

Quasi, opgericht door Chad Bowers in Dayton, Ohio, werd onmiddellijk een favoriet van de meest authentieke delen van de wereldwijde skateboardcommunity. Met de beste graphics en een team van enkele van de meest creatieve skateboarders, zoals de gedeelde Vans Skate teamrijders Gilbert Crockett, Justin Henry en Dick Rizzo, heeft Quasi een mooie plaats voor zichzelf opgebouwd in de wereld van het skateboarden. De samenwerking tussen Vans Skateboarding en Quasi is heel vanzelfsprekend: beide merken hebben geholpen het skaten te creëren en definiëren door trouw te blijven aan hun ethos en drijfveer.

Met de Skate Old Skool (een harig suède en zwaar gewassen canvas bovenwerk met ton sur ton Quasi-borduursel) in Asphalt en de Crockett High Decon (een minimalistische, gedeconstrueerde canvasversie van Gilberts hoge schoen, die het van zijn stikseldetails, interne verstevigingen en Duracap voor duurzaamheid en levensduur moet hebben) in White, wordt de toon voor de Vans x Quasi-collectie gezet met ingetogen minimalisme waarbij de unieke flair behouden blijft.

Minimale merkdetails en verfijnde kleuren zorgen ervoor dat de collectie draagbaar blijft terwijl deze tegelijkertijd de esthetische invloed van beide merken uitdraagt. De schoenen worden geleverd in een speciale Vans Skateboarding x Quasi-schoenendoos.

Uit het brein van enkele van de meest creatieve skateboarders ter wereld komen originele ontwerpen tot leven in de collectie bestaande uit de militaire Quasi-broek, het Quasi Mask SS-T-shirt, Quasi-douchegordijn, de Skate Gym-Q (een nieuw schoenmodel, gebaseerd op een oud, relatief onbekend Vans-model uit de jaren 80 waarvoor Quasi gekozen heeft. De toevoeging van de halvemaanvormige rubberen neus was een idee van Gilbert Crockett), het Quasi Hocus Pocus SS-T-shirt, de Quasi Window-short met elastische tailleband en de Quasi Mask-handdoek.

De Vans Skateboarding x Quasi-collectie is nu verkrijgbaar in geselecteerde Vans Skateboarding-winkels en op Vans.com/skateboarding.

SKATE SHOE FINDER

Creatief, rebels, klassiek of onconventioneel: maak een stijlvol
statement en bereid je voor op een gloednieuwe start.

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE