VANS X HOCKEY

Hockey leent z'n kenmerkende relaxte attitude en unieke visuele stijl aan twee verschillende silhouetten

September 14, 2023
  • Skateboarding

De Skate Old Skool en de Skate Slip-On zorgen voor een hattrick van Vans Skateboarding x Hockey-releases in de herfst van 2023

Met een unieke combinatie van grit, aandacht voor detail en een rauwe, no-nonsense aanpak brengt Hockey een noodzakelijk rebels randje naar de moderne skateboardcultuur. Deze attitude en ethos worden weerspiegeld in alles, van de gedurfde ontwerpen met een hoog verzadigingsgehalte tot de heftige skateclips en natuurlijk de sneaker-samenwerkingen van het merk.

Sinds ze in 2018 voor het eerst samenwerkten, hebben Vans Skateboarding en Hockey een unieke eigen uitstraling ontwikkeld in hun reeks van gezamenlijke schoenen, en nu zetten ze die relatie voort met een drietal releases: frisse versies van de Skate Old Skool en de Skate Slip-On.

De Skate Old Skool en Skate Slip-On vallen aan twee verschillende uiteinden van het kleurenspectrum, waarbij de eerste een zwart en gumrubberen kleurenschema heeft, terwijl de laatste kiest voor een mix van wit en zwart. Hoewel dit duo zeer verschillende paletten presenteert, is hun uitstraling verenigd in glibberige slangenleren versieringen en Hockey in opvallende rode blokletters.

Om te voldoen aan de keiharde skatestijl van het Hockey-team, zitten deze versies vol met de allerbeste technische snufjes van Vans Skateboarding. PopCush™-inlegzolen bieden verbeterd comfort en energieteruggave met een onvermoeibare schuimsamenstelling die zijn vorm sessie na sessie behoudt, terwijl Duracap-verstevigingen bestand zijn tegen slijtage van zelfs de meest arbeidsintensieve fliptrucs en rubberen SickStick™-buitenzolen zorgen voor grip en stabiliteit onder alle omstandigheden.

Vans

De Vans Skateboarding x Hockey Fall 2023-collectie wordt op 14 september wereldwijd uitgebracht via vans.com/skateboarding, de Hockey-webwinkel en geselecteerde Vans Skateboarding-accounts.

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE