VANS X CIVILIST

February 23, 2023
  • SKATEBOARDING

Vans en Civilist werken samen aan een nieuwe versie van de Skate Half Cab

Vans en skatemerk Civilist hebben hun krachten opnieuw gebundeld voor een frisse kijk op de klassieke Skate Half Cab.

Inspiratie voor de samenwerking komt van de duistere, winterse nachten van Berlijn: donkerblauwe luchten en vluchtige weerspiegelingen van passerende auto's in het schijnsel van straatlantaarns. Het enige wat altijd zichtbaar is in de stad waar Civilist geboren is, zelfs in het holst van de winter, is de televisietoren met zijn knipperende lichten. En als je omhoog kijkt zie je waarschijnlijk ook een paar zwarte schoenen aan de tramkabels hangen.

Dit zijn de beelden die Vans en Civilist in gedachten hadden bij het ontwerp van de volledig zwarte Skate Half Cab, met een bovenwerk van hoogwaardig nylon en een allover jacquardpatroon. De donkerblauwe stootrand is een knipoog naar de winterse hemel en de dikke veters met speciale bevestiging voor makkelijker strikken doen denken aan een wandelschoen. Details zoals de letters C en B (voor Civilist Berlin) op het Half Cab-logo trekken de aandacht onder bepaalde omstandigheden, net zoals de knipperende lichten van de televisietoren.

De Vans x Civilist-schoencollectie is exclusief verkrijgbaar bij Civilist: vanaf 25 februari in de winkel, en vanaf 26 februari ook online op www.civilistberlin.com.

SKATE SHOE FINDER

Creatief, rebels, klassiek of onconventioneel: maak een stijlvol
statement en bereid je voor op een gloednieuwe start.

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE