VANS X SPITFIRE WHEELS

January 30, 2024
  • Skateboarding

Twee diepgewortelde merken uit de authentieke skatecultuur, Vans Skateboarding en Spitfire Wheels, onthullen een collectie stoere, maar veelzijdige schoenen en kleding voor alle mogelijke skateavonturen van jou en je crew.

Voor het eerst sinds 2017 werken Vans Skateboarding en Spitfire Wheels weer samen. Bij dit nieuwste initiatief draait alles om drie samenwerkingen op het gebied van schoenen. De vurige en zwarte Rowan 2 is een direct eerbetoon aan Rowan Zorilla, een van de vele skaters die beide merken vertegenwoordigt. Hij wordt ook vergezeld door gelijkaardige zwartoranje versies van andere klassiekers, namelijk de Skate SK8 Hi Reissue en de Skate Old Skool. De Rowan 2 combineert zijn op sportschoenen geïnspireerde look met uitstekende prestaties dankzij de ImpactWaffle™-demping die verder naar de voorvoet is doorgetrokken om bescherming te bieden tegen stoten zonder dat dit ten koste gaat van het boardgevoel. Tegelijkertijd hebben de Skate SK8 Hi Reissue en de Skate Old Skool PopCush™-demping voor maximale energieteruggave. Alle drie de paren hebben een waterbestendige laag en zijn gemaakt van Duracap™- en SickStick™-rubbers voor een hoge duurzaamheid en grip. De materialen zijn stoer en geschikt voor het buitenleven, zoals ripstop, ballistisch nylon en metalen accenten.

Vans

Er is ook een uitgebreide genderloze kledingcollectie voor alle soorten skaters verkrijgbaar om je outfit compleet te maken. Denk aan stoere skateklassiekers als hoodies en shirts met korte mouwen, voorzien van merkdetails en een kenmerkende opvouwbare effen bodywarmer van ripstop met een voering van polyester van 210 gram. Een pet en een draagtas maken het aanbod compleet.

De Vans Skateboarding x Spitfire Wheels-collectie wordt op 1 februari uitgebracht via vans.com/skateboarding en geselecteerde skateshops.

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE