December 8, 2022 | SKATEBOARDING

VANS X SCI-FI FANTASY

Vans Skateboarding stelt zijn nieuwste samenwerking met Sci-Fi Fantasy voor

Ter ere van de 30e verjaardag van de Half Cab presenteert Jerry Hsu de Skate Sid VCU in een nieuw model met een nieuwe kleurencombinatie

Vans, het originele actiesportmerk en icoon voor creatieve expressie, heeft de handen weer ineengeslagen met Jerry Hsu; de bekende skateboarder, fotograaf en geestelijk vader van het populaire merk Sci-Fi Fantasy. Ter ere van de 30e verjaardag van Vans' legendarische Half Cab, hebben de twee merken de Skate Half Cab ‘92 VCU en de Skate Sid VCU een make-over gegeven. De modellen zijn sinds 8 december 2022 verkrijgbaar bij geselecteerde Vans Skateboarding-retailers en op vans.eu.

De Skate Half Cab '92 VCU van Sci-Fi is de nieuwste aanwinst in de serie unieke Half Cab-modellen die Vans dit jaar heeft uitgebracht als eerbetoon aan de iconische skateschoen van het merk. Deze Skate Classic is opnieuw ontworpen voor nog betere prestaties. Hij heeft een volledig herzien bovenwerk, een voorgevormde hielkap, ingesloten tongbanden en een nieuwe DURACAPÔ-underlay voor duurzaamheid en ademend vermogen.

Het Skate Half Cab '92 VCU-silhouet heeft een suède bovenwerk in Eden-groen met personages in reliëfdruk, contrasterende witte stiksels en Sci-Fi-branding in vlammend oranje op de hielkap. De Vans Skateboarding x Sci-Fi Fantasy-collectie betekent ook de comeback van de Skate Sid VCU. Deze lage skateschoen heeft een update gekregen met een bovenwerk van gebarsten leer, contrasterende stiksels en een vlammend oranje versie van het Flying V-logo van Vans.  

Ga voor meer informatie over de Vans Skateboarding x Sci-Fi Fantasy-collectie en verkoopadresssen naar Vans.com/skateboarding.

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE