MAAK KENNIS MET DE ROWAN 2

October 18, 2023
  • Skateboarding

De Rowan 2 is de nieuwste versie van de populaire Rowan Pro uit 2020, met een verfijnde vorm, een verbeterd gevoel en de nieuwe ImpactWaffle™-technologie van Vans Skateboarding.

Rowan Zorilla woont in Vista (Californië) en wordt onder andere gesponsord door Supreme en Baker Skateboards. Hij heeft op de cover gestaan van Thrasher, heeft geschitterd in onvergetelijke video's en is een belangrijk lid van het Vans Skateboarding-team. Nu voegt hij een nieuw hoofdstuk toe aan zijn carrière met de lancering van zijn tweede signature-sneaker: de Rowan 2.

De Rowan 2 is de opvolger van Rowans populaire Rowan Pro uit 2020. Hij is geïnspireerd op vintage sportschoenen en biedt een look die tegelijkertijd vooruitstrevend en toegankelijk is. Bij de Rowan 2 hoort een kledingassortiment dat bestaat uit een denim timmermansbroek met een loose-fit, een T-shirt met korte mouwen en een gezeefdrukte graphic die Rowan heeft gekopieerd van een van zijn eigen vintage Vans-T-shirts, en een omkeerbare vissershoed. Een polar fleece met kwart-rits en een T-shirt met lange mouwen en een getekend Circle-V-logo maken de collectie compleet.

Rowan 2 levert betere prestaties met ImpactWaffle™. De VR3 Cush-tussenzool met dubbele dichtheid heeft een upgrade gekregen voor meer bescherming onder de voet, van hiel tot teen. Het opnieuw ontworpen zoolprofiel in zones maakt optimaal gebruik van SickStick™-rubber voor een verbeterde (en duurzame) impactbescherming en boardgevoel.

De Rowan 2 van Vans Skateboarding x Rowan Zorilla wordt op 20 oktober gelanceerd op vans.eu/skateboarding en bij geselecteerde Vans Skateboarding-verkooppunten.

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE