Een BMX-collectie van Perris Benegas en Dennis Enarson

Gloednieuwe schoenen en kleding die te zien zijn in de pas verschenen film Integration.

August 9, 2023
  • BMX

De Vans BMX-collectie van Perris Benegas en Dennis Enarson is bedoeld als een grenzeloos eerbetoon aan de BMX-community en -cultuur

Perris Benegas en Dennis Enarson wonen meer dan 4000 kilometer van elkaar vandaan (Perris in Wilmington, North Carolina en Dennis in San Diego, Californië), maar ondanks de enorme afstand tussen hun BMX-vriendelijke thuissteden vertonen ze toch vele overeenkomsten. Dankzij hun bijzondere talenten hebben Perris en Dennis al heel wat overwinningen in de wacht gesleept in diverse wedstrijden, maar ze blijven nog altijd even relaxed en vriendelijk.

Ze zijn ook Vans BMX-teamgenoten en nu zijn ze op een geheel nieuwe manier samengebracht, namelijk om een unieke collectie schoenen en kleding te ontwerpen. Daarbij verschijnt een gloednieuwe BMX-film met de titel Integration, die is opgedragen aan wijlen Patrick Casey.

Vans

Perris en Dennis hebben elk hun eigen kleurstelling in de collectie: Perris zette haar zinnen op de BMX Sk8-Hi in wit en grijs, terwijl Dennis, geboren en getogen in Californië, koos voor de relaxte BMX Slip-On in zwart en gom. Beide rijders ontwierpen ook een eigen logo voor de collectie, dat te zien is op de hiel, de zijkant en de binnenzool van hun schoen. Elke schoen voldoet ook aan de nodige prestatie-eisen, dankzij een WaffleCup™-zool van VDFPR-rubber die speciaal geschikt is voor de BMX-sport, een PopCush™-binnenzool die energie teruggeeft en een duurzaam bovenwerk van zware canvas.

De speciaal ontworpen logo's van Perris en Dennis komen terug in de kleding van de collectie, waaronder een omkeerbare Torrey-jas in zwart en grijsgroen, een zwart OTW T-shirt met korte mouwen en crewsokken.

Vans

De synergie tussen de stijlen van Perris en Dennis is ook goed te zien in Integration, een nieuwe BMX-film die bij de collectie hoort en die je hier kunt bekijken. Integration is een eerbetoon aan de BMX-community en -cultuur, een film waarin de aandacht niet alleen uitgaat naar Dennis en Perris, maar ook naar andere Vans BMX-teamrijders.

De Vans BMX-collectie van Perris Benegas en Dennis Enarson verschijnt vandaag op vans.eu/bmx en bij geselecteerde Vans BMX-verkooppunten.

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE