BMX SK8-HI 238 BY DAKOTA ROCHE

March 8, 2023
  • BMX

Vans presenteert de BMX Sk8-Hi 238, ontworpen in samenwerking met Dakota Roche

Een compleet nieuwe prestatieschoen, afgestemd op de veeleisende BMX-rijder en ster van de nieuwe film 'Low & Hi'.

Vans BMX kondigt met trots de nieuwste collectie aan die we met supersporter Dakota Roche hebben ontworpen. Hij bestaat uit de BMX Sk8-Hi 238-schoen, speciaal ontwikkeld voor BMX-rijders, en een ondersteunende lijn. Bovendien hebben Vans en Dakota samen een nieuwe korte film gemaakt, 'Low & Hi', die een kijkje achter de schermen laat zien tijdens de opnames van een nieuwe video.

BMX-icoon, kunstenaar en filmmaker: Dakota Roche is met recht een multi-talent en moderne Renaissanceman. In de gloednieuwe BMX Sk8-Hi 238 komen al zijn bezigheden en interesses bij elkaar. Vans staat helemaal achter de opvatting dat rijders, hun uitrusting en hun omgeving moeten samensmelten om tot grote successen te leiden. Als het met ook maar één onderdeel niet goed zit, stort de hele onderneming in. Het leven op twee wielen is dus veeleisend. En precies in die geest hebben Vans en Dakota samengewerkt aan een nieuwe schoenen- en kledingcollectie, gericht op BMX en de wereld eromheen.

De gloednieuwe BMX Sk8-Hi 238 is gebouwd op de legendarische BMX WaffleCup™-zool van Vans, die meer ondersteuning biedt zonder het pedaalgevoel op te offeren, en heeft een rubberen neus met kartels voor extra teenbescherming en duurzaamheid, en PopCush™-schokdemping. Daarnaast hebben het ontwerpteam en Dakota besloten om de Sidestripe-overlay weg te halen om de esthetiek van de schoen te vereenvoudigen, zodat de nadruk ligt op de tong en de geweven labels op de zijkant die Dakota zelf heeft ontworpen.

Behalve het nieuwe BMX Sk8-Hi 238-silhouet omvat Dakota's nieuwste samenwerking met Vans ook een BMX Slip-On, Dak Roche-fietstas, Dak Roche-geweven T-shirt met korte mouwen, Dak Roche-truckerpet van mesh, en een wit-bruingestreept button-down shirt met zakken op de borst, een geweven 1966-patch op de linkerborst en een geweven label rechtsvoor met Vans branding en speciaal artwork van Dakota zelf.

Vans

Net als Dakota Roche zelf is de compleet nieuwe BMX Sk8-Hi 238 en de ondersteunende collectie gemaakt voor BMX. Dakota weet dat perfectie een lange weg aflegt langs pieken en dalen. Precies deze momenten zijn vastgelegd in de nieuwste Vans BMX-film 'Low & Hi', die Dakota achter de schermen volgt bij het maken van een nieuwe video. Jarenlange ervaring en hard werken zien we terug in zowel Dakota's film als in zijn nieuwe schoen.

De Vans BMX Sk8-Hi 238 by Dakota Roche-collectie is nu verkrijgbaar bij Vans BMX-retailers en op Vans.com/bmx.

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE