TERUGBETALINGEN

RETURN INFO

Terugbetalingsbeleid

Zodra ons kwaliteitscontroleteam je retourzending heeft nagekeken en goedgekeurd, storten we het bedrag terug via de oorspronkelijke betalingswijze. Tenzij anders vermeld, kunnen terugbetalingen alleen worden gestort via de oorspronkelijke betalingsmethode.

Wanneer kan ik een terugbetaling verwachten als ik retourneer naar de online winkel?

Je terugbetaling wordt verwerkt zodra ons kwaliteitscontroleteam je geretourneerde artikel(en) heeft nagekeken en goedgekeurd.

Zodra je retourzending is aanvaard en verwerkt, ontvang je een e-mail waarin wordt bevestigd dat het terug te betalen bedrag is overgemaakt via de oorspronkelijke betalingswijze.

Als er iets mis is met je retourzending (bijv. producten die niet overeenkomen met je aankoop, producten die teruggestuurd worden met een verminderde handelswaarde, enz.), zullen we je via e-mail op de hoogte brengen en misschien zelfs het artikel naar je terugsturen.

De hele procedure, vanaf het moment dat je het retourlabel hebt afgedrukt tot het moment dat de terugbetaling op je rekening staat, kan tot 14 dagen duren. Houd er rekening mee dat de termijn van de terugbetaling kan variëren, afhankelijk van de gebruikte betalingsmethode.

Als je probleem hiermee niet is opgelost, neem dan contact met ons op.

Het bedrag van de terugbetaling klopt niet

Als het bedrag van de terugbetaling niet klopt, neem dan contact met ons op. We lossen dat dan zo snel mogelijk op.