CUSTOMS FAQS

Hoe lang duurt het voordat ik mijn Customs-producten in huis heb?

Gepersonaliseerde artikelen worden binnen 5 tot 7 weken bezorgd.

Wat zijn de algemene voorwaarden om een afbeelding te gebruiken op Customs-schoenen?

GEBRUIK GEEN AFBEELDINGEN WAAROP EEN TRADEMARK OF COPYRIGHT RUST

Je mag alleen afbeeldingen uploaden waarvan je het gebruiksrecht hebt of die jouw eigendom zijn. Upload geen logo's, foto's, artwork of ander beeldmateriaal van beroemdheden.

Je afbeelding mag niet beledigend, kwetsend, aanzettend tot geweld, bedreigend, intimiderend, obsceen, opruiend, seksueel expliciet, godslasterlijk, aanstootgevend, intimiderend, vernederend, lasterlijk, schadelijk, discriminerend of onwettig zijn of inbreuk maken op de privacy van een ander.

Je afbeelding mag niet groter zijn dan 10 Mb, moet een minimale grootte hebben van 100x100 pixels, en moet een jpg- of png-bestand zijn.

VANS BEHOUDT ZICH HET RECHT VOOR OM ELKE AFBEELDING TE WEIGEREN. ALS JE INZENDING NIET WORDT GEACCEPTEERD, ONTVANG JE EEN ANNULERINGSBERICHT.

Alle 'Add your own'-producten van Customs worden speciaal voor jou gemaakt en kunnen niet worden geretourneerd.

Bekijk de algemene voorwaarden.

Wat is het retourbeleid voor Customs-producten?

Volgens ons retourbeleid kunnen Customs-producten alleen worden geretourneerd als ze defect zijn. We kunnen geen retourzendingen om andere redenen accepteren. Neem contact op met de Klantenservice om een defect paar Customs-schoenen te retourneren.

Zijn er meer Customs-opties dan er op dit moment online staan?

Customs-schoenen kunnen alleen worden gemaakt in de kleuren, patronen, stijlen en stoffen die op dit moment op onze website vermeld staan in de Customs-sectie. Kleurstellingen, stoffen en ontwerp-opties worden voortdurend bijgewerkt.

Het is niet mogelijk om een bestelling te annuleren of te wijzigen voordat je je artikel(en) hebt ontvangen, omdat we beginnen met de verwerking zodra je klaar bent met afrekenen.