DE VOLLEDIG NIEUWE WW MTE

De nieuwe UltraRange™ EXO Hi Gore-Tex® WW MTE™-2

MAY 9, 2023
  • MTE

De nieuwe UltraRange™ EXO Hi Gore-Tex® WW MTE™-2 is ademend en heeft extra grip zodat je ook als het buiten warm is alles aankunt.

Vans, het originele actiesportmerk en wereldwijd icoon van creativiteit, introduceert met trots de uitbreiding van de veelgeprezen Made For The Elements™-collectie met de lancering van de UltraRange EXO Hi Gore-Tex Warm Weather MTE-2. Met dit nieuwe model gaat de begeerde MTE™-lijn van Vans verder dan een ontwerp voor de koudere seizoenen en komt met modellen die het juist heel goed doen bij warm weer, waarmee de MTE voor alle seizoenen de juiste schoen heeft.

Vans

De UltraRange EXO Hi Gore-Tex WW MTE-2 is gemaakt voor hogere temperaturen en onverwachte avonturen. Bovendien voldoet de schoen aan MTE's toewijding aan bescherming tegen de elementen met drie productbeloften: thermoregulatie, vochtregulatie en tractie.

Het nieuwe model regelt het comfort in warmere omgevingen met thermoregulerend, ademend mesh dat de afvoer van warmte en vocht mogelijk maakt, zodat de schoen sneller droogt.

De waterbestendige MTE-2 Gore-Tex is voorzien van Gore-Tex Invisible Fit Technology voor bescherming tegen water en wind zonder daarbij in te leveren op pasvorm of comfort. Bovendien biedt het All-Trac™ loopvlakontwerp van Vans, een eigen rubbersamenstelling voor alle weersomstandigheden, grip in uiteenlopende omstandigheden.

De UltraRange EXO Hi Gore-Tex WW MTE-2 is geïnspireerd op de elementen en zo ontworpen dat ieder van ons ook in een warmere omgeving met overtuiging en gemak op avontuur kan.

Ga voor koele voeten in de UltraRange EXO Hi Gore-Tex WW MTE-2, verkrijgbaar in twee kleurstellingen, Navy/Black en Grey/Multi, bij geselecteerde Vans-winkels en op Vans.com. Begin je ontdekkingstocht op Vans.com/MTE.

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE