October 28, 2022 | MTE

ULTRARANGE EXO HI MTE 2

Met de veelzijdige MTE-collectie van Vans ga je de dagelijkse strijd tegen koud weer aan met meer stijl en bescherm je jezelf met waterbestendige materialen tegen meedogenloos terrein.

ULTRARANGE EXO HI MTE 2

ULTRARANGE EXO HI MTE 2

Vans, het originele actiesportmerk en het icoon voor creatieve expressie, is terug met de nieuwste versie van de MTE™-collectie.

MTE-2-producten van Vans zijn zowel modieus als functioneel, zodat je in stijl beschermd bent tegen de elementen en warm en droog blijft wanneer je eropuit trekt. Kou is een gevoel waaraan je niet kunt ontsnappen, of je nu in de stad de strijd aangaat met de gladheid of de koude rillingen krijgt in de bergen. Met de UltraRange EXO Hi MTE-2 kun je alle omstandigheden aan.

De nieuwe MTE-2-producten maken de belofte van MTE wat betreft vochtregulatie, warmteregeling en tractie in koude en natte omgevingen waar. De UltraRange EXO Hi MTE-2 is verkrijgbaar in de kleur Taos Taupe en heeft een HydroGuard® 360-waterdichtpakket en PrimaLoft-warmteregeling. De MTE-2-modellen hebben bovendien betere tractie dan vorige modellen, dankzij de All-Trac™-rubberzool die stevige grip op alle terreinen biedt. Schoenen met All-Trac verleggen de grenzen van het avontuur, van natte of droge straten in de stad tot de onvoorspelbaarheid van onverharde wegen. 

De UltraRange EXO Hi MTE-2  is nu verkrijgbaar bij Vans.eu. Lees meer op Vans.com/MTE.

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE