Vans en Wasted Talent bundelen hun krachten met een exclusieve schoenen- en kledinglijn

De nieuwste samenwerking van Vans met Wasted Talent. Lo spirito di collaborazione.

August 10, 2023
  • SURF

Comomeer, Italië – 2023. – Vans, het originele merk voor schoenen en kleding, heeft de krachten gebundeld met het toonaangevende pan-Europese mediaplatform Wasted Talent. Het resultaat: twee signature-schoenen, een wetsuitboot en premium kleding in beperkte oplage.

Wasted Talent ontstond in 2016 toen op een schemerige zomeravond een hechte groep aperitiefliefhebbers uit heel Europa samenkwam in Zuidwest-Frankrijk. Zij deelden onder meer een voorliefde voor surfen. De groep had het verlangen om iets anders te doen. In Wasted Talent delen mensen hun zoektocht naar meer begrip van subculturen en willen ze tot nadenken aanzetten.

Wat begon als een klein gedrukt magazine, is nu uitgegroeid tot een Europees toonaangevend surf- en skatemediabedrijf, met een winkel en café in Hossegor. Het is een referentiepunt en cultureel baken voor de Europese surfscene. Het is vanuit dit trotse Europese erfgoed dat de samenwerking met Vans is ontstaan. Deze campagne is in het Comomeer geschoten, wat een speelse knipoog is naar la dolce vita van de afgelopen jaren. Dit is een samenwerking waar Vans meer dan trots op is.

De schoenencollectie geeft een frisse kijk op de klassieke Sk8-Hi en Slip-on. De Sk8-Hi is gemaakt van licht canvas, met een luxe 3D-borduursel van het Wasted Talent-logo en een subtiel merkopdruk in ton-sur-tonreliëf op de tussenzool. De Sk8-Hi wordt vergezeld door de al even klassieke Slip-on van Vans met een rubberen neus voor optimale skateability en een geborduurd logo.

Bij de kleding komt de minimalistische smaak terug in een gebroken wit T-shirt met een ton-sur-tonlogo en checkerboard. Wanneer de zon ondergaat en de avond afkoelt, zal zelfs de meest veeleisende persoon een zwarte hoodie met een subtiel logo waarderen. De collectie is compleet met Blanc de Blanc-sokken, want: pourquoi pas?

Vans

De gelimiteerde Vans x Wasted Talent-capsulecollectie is vanaf 10 augustus verkrijgbaar bij Vans.eu, in de winkel van Wasted Talent, via wastedtalentboutique.com en een selectie van zeer speciale retailers in heel Europa.

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE