November 7, 2022 | SNOW

VANS X KENNEDI DECK

Vans Snow werkt samen met teamlid Kennedi Deck aan de Hi-Standard OG en bijbehorende collectie.

VANS X KENNEDI DECK

VANS X KENNEDI DECK

Als leider op het gebied van creatieve expressie, introduceert Vans Snow met plezier een nieuwe uitvoering van de Hi-Standard OG in samenwerking met teamlid Kennedi Deck. Dit seizoen wordt de bestverkochte snowboardboot van Vans in een nieuw jasje gestoken met inbreng van Kennedy en wordt er een nieuwe collectie van top tot teen ontworpen voor iedereen, wie je ook bent en wat je boardstijl ook is.

De Vans Hi-Standard OG snowboardboot door Kennedy Deck is de ster van de collectie en wordt aangeboden in een minimalistische, zwart-witte kleurstelling, aangevuld met onmisbare kleding en accessoires die speciaal ontworpen zijn voor een inclusief publiek dat stijl en prestaties hoog in het vaandel heeft staan. 

De Hi-Standard OG-boot is voorzien van de V1-technologie van Vans en is zowel efficiënt als elegant. Deze boot geeft je elke keer dat je op je board stapt het ultieme boardgevoel en de perfecte controle. De V1 UltraCush-voering heeft een dual-density, door warmte gevormde kern en het V1 PopCush-voetbed heeft een antivermoeidheidsdesign en een vochtafvoerende bovenlaag van Nylex. De Vans V1 wafelprofielzool zorgt voor een geweldig boardgevoel en goede grip en geeft de boot de tijdloze gevulkaniseerde look die Vans op de kaart heeft gezet. Door de elastische PleasureCuff™ van Vans worden de kuiten comfortabel ondersteund, terwijl de warmte binnen en de kou buiten wordt gehouden door de Retention 360º-technologie in de neus en het gedeelte tussen de buitenzool en voering van de boot, zodat ze de hele dag lekker zitten en jij je kunt uitleven in de sneeuw. Op delen van de boot, waaronder de tong, vind je handgetekende illustraties en de handtekening van Kennedy.

Kennedi Deck is een van de aanstormende talenten in de wereld van straatsnowboarding. Bij Canada Olympic Park van WinSport maakte Kennedi kennis met gelijkgestemden en bemachtigde ze een rol in Twisted, een film van SRD uit 2017 die jonge boarders in de snowboardgemeenschap uilicht. Kennedi's berekende benadering van een uitgebreide reeks straatkenmerken (ze pakt elke 5050 mee en tackelt elke boardslide) leverde haar welverdiende aandacht op voor haar harde werken en haar streven naar perfectie.

Niet lang daarna werd Kennedi geaccepteerd voor de opnamen van The Uninvited met een crew die werd uitgeroepen tot de toekomst van snowboarding. Met een opening die twee muzieknummers lang beslaat en een scala aan clips die een applaus waard zijn, haalde Kennedi met haar rol in de film de titel Rookie of the Year binnen bij de Riders’ Poll Awards van TransWorld Snowboarding in 2018. Het luchthartige karakter van Kennedi en haar bereidheid om lange dagen te maken zijn een perfecte aanvulling voor trips met de Vans-crew, altijd met een 35mm-filmcamera in de hand. Met doorgewinterde pro's en mentors als Jake Kuzyk en Cole Navin aan haar zijde, zal deze jonge Canadese de komende jaren ongetwijfeld een doorslaggevende rol spelen in onze kijk op straatsnowboarding.

De Vans Kennedi Deck Hi-Standard OG is nu verkrijgbaar bij Vans Snow-verkooppunten en op Vans.eu/snow.

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE