Vans Snowboarding presenteert: Arctic Roses

January 26, 2023
  • SNOW

Een korte sneeuw- en surffilm met Arthur Longo, Bryan Iguchi, Wolle Nyvelt, Enni Rukajärvi en andere Vans-teamleden.

Vans Snowboarding presenteert met trots Arctic Roses, een korte film van Alex Tank en Willem Jones, met teamleden Alek Oestreng, Arthur Longo, Bryan Iguchi, Enni Rukajärvi, Rene Rinnekangas, Severin van der Meer en Wolle Nyvelt.

Er zijn niet veel plaatsen op deze planeet waar je goed kunt snowboarden én goed kunt surfen - maar het Noorse kustgebied is er een van. Het noordpoolgebied klonk als de laatste, échte uitdaging, dus trok het team eropuit voor twee epische expedities: te land en ter zee, waarbij de wereld van het snowboarden die van het surfen ontmoette.

De zoektocht naar “Arctic Roses”, een metafoor voor een combinatie van goede sneeuw en goede golven, was bedoeld om het team letterlijk en figuurlijk onder te dompelen in de elementen, zowel in de bergen als in de oceaan. Snowboarden met een splitboard en surfen in koud water: niet bepaald wat het team gewend was, maar de fantastische omgeving en de buitengewone crew, waaronder legenden als Bryan Iguchi en Wolle Nyvelt en jongere gezichten als Sevi en Arthur, maakten het allemaal de moeite waard.

Vans

De aanblik van de machtige Noorse kustlijn was gewoonweg episch. Het is een plek waar de bergen letterlijk in zee storten, dus de perfecte locatie om te laten zien hoe snowboarden en surfen met elkaar verweven zijn en hoe veelzijdig onze team riders zijn. Het team begon zijn avontuur op de Lofoten, verplaatste zich vervolgens naar de Lyngen Alpen en eindigde de reis in Riksgrensen, waar de jaarlijkse banked slalom werd gereden. De quarterpipe nemen onder de middernachtzon: een mooiere afsluiting van het Arctische avontuur is niet denkbaar.

Vans

Naar aanleiding van de film heeft Vans onlangs de Infuse van Arthur Longo en de Verse van Bryan Iguchi uitgebracht, twee nieuwe kenmerkende kleurstellingen van de twee legendarische riders. De boots zijn nu verkrijgbaar op vans.eu, in de winkel en bij geselecteerde snowboarding-winkels.

Bekijk Arctic Roses van Vans Snowboarding op vans.eu/snow.

Met:

Alek Oestreng
Arthur Longo
Bryan Iguchi
Enni Rukajärvi
Rene Rinnekangas
Severin van der Meer
Wolle Nyvelt

Gefilmd en gemonteerd door:


Alex Tank
Willem Jones

Fotografie:


Matt Georges

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE