October 26, 2022 | SNOWBOARDING

Vans Snowboarding X Cole Navin

Vans Snowboarding en Cole Navin brengen energie en innovatie naar de Hi-Standard Pro

Geboren in de bergen en gevormd door de stad, belicht Cole's unieke perspectief deze collectie snowboardboots van Vans.

Cole Navin

Cole Navin

Vans, het originele schoenen- en kledingmerk voor actiesporten, introduceert met trots de Hi-Standard™ Pro, ontworpen door teamlid Cole Navin. Cole is geboren in de bergen en gevormd door de stad, waardoor zijn Hi-Standard Pro ontworpen is om naadloos over te gaan van boarden overdag naar de avond, met reflecterende eigenschappen die perfect aansluiten bij de energie van de stad wanneer deze in het donker tot leven komt.

Cole's versie van de Hi-Standard™ Pro is een knipoog naar de lichten, de borden, de architectuur en de mensen die 's nachts een nieuw gevoel van zingeving krijgen. De collectie boots baant de weg voor nieuwe ervaringen buiten het traditionele skigebied en berglandschap, en blijft trouw aan de authentieke visie van Cole en Vans.

De Hi-Standard™ Pro combineert reflecterende materialen met geavanceerde V2-componenten, waaronder een V2 UltraCush™ met Smartwool®-voering,  een baanbrekende bootvoering van merinowol die een nieuw niveau van comfort en warmte biedt. De schoen beschikt ook over V2 POPCUSH™, een dual-density, anatomisch 3D-gevormd voetbed met PU-mix en een TPU-hielclip met voetboogondersteuning voor extra stabiliteit en torsieflex. De V2 Waffle Pro™-buitenzool zorgt voor een lichtgewicht en flexibele constructie van topsport-kwaliteit waarmee je op uiteenlopend terrein uit de voeten kunt. Daarmee biedt deze boot de perfecte combinatie van technische prestaties en vooruitstrevend design.

Als een opkomende boarder heeft Cole Navin in een paar jaar tijd zijn reputatie als prof opgebouwd. Cole combineert kracht en stijl met een talent voor het kiezen van trucs buiten de gebaande paden, en onderscheidt zich door zijn unieke stijl. In 2015 kwam Cole in de schijnwerpers door zijn rol in een lokale snowboardfilm, Root 9. Een jaar later, in 2016, werd Cole uitgeroepen tot Transworld SNOWboarding's Rookie of the Year, en datzelfde jaar werd hij uitgenodigd om deel te nemen aan de X Games Real Snow-competitie. Het betekende zijn introductie in de wereldwijde snowboardgemeenschap. Sindsdien blijft Cole rollen krijgen in invloedrijke snowboardfilms, waardoor hij zich blijft ontwikkelen als artiest, atleet en individu.

De Vans Hi-Standard Pro by Cole Navin-collectie is nu verkrijgbaar bij Vans Snowboarding-retailers en op vans.eu/snow.

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE