June 24, 2022

Vanderson: een Vans X Anderson .Paak-collectie

Met de nieuwste Vans x Anderson .Paak-collectie ziet het hele gezin er te gek uit.

De Vans x Anderson .Paak Vanderson-collectie is vanaf 24 juni 2022 verkrijgbaar

Vans, het wereldwijde icoon van creatieve expressie, kondigt met trots de derde collectie schoenen, kleding en accessoires aan in samenwerking met winnaar van acht Grammy Awards en wereldwijd muziekambassadeur Anderson .Paak. De Vans x Anderson .Paak Vanderson-collectie is een unieke capsulecollectie die zowel het verleden als het heden eert, met behoud van de individualiteit en 'Off The Wall'-persoonlijkheid van zowel de artiest als het merk. 

Anderson .Paak, de eerste officiële wereldwijde muziekambassadeur voor Vans, belichaamt perfect de stijl van creatieve expressie die Vans al generaties lang definieert. Met zijn nieuwste schoenen- en kledingcollectie, vol historie en creativiteit, wil Anderson vooral ook zijn gemeenschap vooruithelpen. Om zijn unieke stijl en succesvolle samenwerking met Vans in het verleden te vieren, zetten beide teams vol enthousiasme het creatieve partnerschap voort met een campagne waarin Anderson dicht bij huis blijft.  Anderson is de regisseur en zowel Marsai Martin als Andersons familie spelen een rol, waaronder zijn zoon, zus en nichtjes en neefje - Soul Rasheed, Roni Baize, Brooklyn Baize, Knight Baize, Kamia Timan, Paris Timan en Milan Timan.

“Vans had superveel geduld met mij voor dit project”, vertelde Anderson .Paak. "We ontmoetten elkaar elke week in Malibu en ontwierpen deze schoenen in de Californische zon. Dit is mijn beste collectie tot nu toe en ik ben zo trots op wat we hebben gemaakt!"

De signature-schoen van Anderson, de EPaak Sport, combineert de klassieke Off The Wall-stijl van Vans met een subtiele print. De zwarte paisley op zwart suède moet je echt van dichterbij bekijken voor details die op het eerste gezicht niet te zien zijn. De Epaak Sport heeft een verstevigde tong, een bijzondere rand rond de zool, dubbele stiksels voor extra stevigheid en een losse binnenzool die de hele dag comfort biedt.  Een paisleyprint in een meer uitgesproken aardetoon is te zien op de Authentic in Anderson .Paak-zand kleurstelling, terwijl de Old Skool 36 DX verkrijgbaar is in zacht Anderson .Paak-groen. Aan het hele gezin is gedacht: het schoenenassortiment omvat ook (kleine) kindermaten. 

De kledingcollectie begint met het Vanderson tie-dye T-shirt met korte mouwen in de kleur vaal zand en met Vanderson in zeefdruk op de voorkant. De Vanderson-broek met rechte pijpen in kappertjesgroen en ton sur ton paisleyjacquard loopt onderaan ietsje uit, terwijl het Vanderson-jack in dezelfde kleur een knoopzak op de borst heeft. Als finishing touch maken de Vanderson-sok in zandkleur met een all-over paisleyprint, de omkeerbare bucket hat en een door AP ontworpen Vanderson-jurkje de collectie compleet.

"We zijn meer dan enthousiast dat we onze creatieve reis met AP voortzetten met deze nieuwe collectie", aldus Tierney Stout, Director of Global Music Marketing bij Vans. “Anderson was ongelooflijk hands-on tijdens de ontwerp- en ontwikkelingsfase van elk stuk en het eindproduct is zowel door AP als het Vans-team met liefde gemaakt. Anderson belichaamt alles waar dit merk voor staat: authenticiteit, optimistische verbeelding en creativiteit. We zijn vereerd dat hij deel uitmaakt van onze familie."

Naast recente productcampagnes hebben Vans en Anderson .Paak ook samengewerkt aan tal van projecten, waaronder .Paak House, House of Vans, Vans Musicians Wanted en Sidestripe Sessions. Om de lancering van deze samenwerking te vieren, treedt Anderson .Paak op in House of Vans in Londen op 27 juni 2022. Volg HOV London om op de hoogte te blijven voor meer informatie.

De Vans x Anderson .Paak Vanderson-collectie is vanaf 24 juni 2022 wereldwijd verkrijgbaar bij geselecteerde Vans-winkels en op Vans.com.

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE