Vans lanceert Sesame Street-collectie, gemaakt voor de hele buurt

Een plek waar iedereen welkom is: mensen, vogels, monsters en mopperkonten.

June 7, 2023
  • COLLABORATIONS

Wereldwijde lancering op 9 juni 2023

Vans, het originele actiesportmerk en wereldwijd icoon van creatieve uitspattingen kondigt met trots een samenwerking aan met een van de meest impactvolle televisieprogramma's aller tijden: Sesame Street. Door de gedeelde focus van beide merken op creatieve ontdekkingen en de boodschap 'We All Belong', kun je de Vans x Sesame Street-collectie zien als een eerbetoon aan de straat als dé plek waar kinderen slimmer, sterker en socialer worden.

De Vans x Sesame Street-collectie is ontworpen voor het hele gezin met een compleet aanbod van Vans Classics, Vans x Sesame Street by Lizzie Armanto Skate-stijlen en Vans Customs-prints voor zowel kinderen als volwassenen.

De collectie bestaat uit de bekende Sesamstraat-personages met een vleugje Off the Wall, straalt een sfeer uit van tolerantie en herinnert je aan het plezier dat we de wereld te bieden hebben. De Vans x Sesame Street-collectie roept nostalgische gevoelens op en neemt je mee terug in de tijd, voor alle fans van toen, nu en in de toekomst.

In de lijn voor volwassenen neemt de Vans Authentic in Sesame Street Yellow een ereplekje in, met een vintage Vans kentekenplaatlogo aan de zijkant van de zool. Op de hielpanden zie je je favoriete buurtvriendjes terug, met Pino, Ernie, Bert, Koekiemonster, Elmo en Oscar Mopperkont die samen aan de wandel zijn. De Old Skool in Sesame Street Multi laat zien wat we bedoelen met inclusiviteit door een mix van Sesamstraat-personages in regenboogstrepen, waaronder de Amerikaanse Gabrielle en Tamir, als boegbeeld van vriendschap en acceptatie.

In de kledinglijn vinden we een fleece sweatshirt-set met een plaatje van Sesamstraat en de tekst 'We All Belong' op beide items. Op het BFF T-shirt met korte mouwen staan plaatjes van Elmo en Koekiemonster die aan het skateboarden zijn, naast de officiële Vans-logo's. Tenslotte bestaat de lijn voor volwassenen uit twee mini-rugzakken met een checkerboardpatroon en Sesamstraat-personages.

Vans

De serie voor peuters en kids bestaat uit designs met harige vriendjes op de Sk8-Hi Zip in Sesame Street Multi, Sesame Street Tee in True Blue, Sesame Street Knot Tee in Wit en een bijpassende Authentic in Sesame Street Yellow.

Vans x Sesame Street by Lizzie Armanto

Vans x Sesame Street by Lizzie Armanto is ontworpen voor skateboard-avonturen en brengt een eerbetoon aan creativiteit, authenticiteit and Lizzie's liefde voor de monsters van Sesamstraat.

Vans

Lizzie's leergierigheid en passie voor skateboarden is voelbaar door haar inspirerende Sesame Street-collectie. De Skate-selectie gaat van start met The Lizzie in Marshmallow, met een ton sur ton borduursel van Sesamstraat-personages, een pastelkleurige voering rond de enkels en harige schoenveters. Daarnaast heeft het model een harig bedeltje met de letter 'L' van Lizzie, geïnspireerd op de beroemde alfabetsketches van Sesamstraat.

De Skate-collectie bevat verder nog The Little Lizzie in Marshmallow, de tegenhanger van de volwassen Skate-stijl voor kids, met een borduursel van Sesamstraat-personages en limekleurige, harige schoenveters. In de kledinglijn zien we een Lizzie x Sesame Street BF T-shirt in Asphalt en een Little Lizzie x Sesame Street T-shirt met ronde hals in Marshmallow.

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE