VANS X MIKEY FEBRUARY

De nieuwe schoenen- en kledingcollectie van Vans Surf en Mikey February wordt gedreven door het doel, zowel op de plank als ernaast.

July 12, 2023
  • SURF

Geïnspireerd door February's onvergelijkbare stijl in het water – maar ook door zijn passies en persoonlijkheid naast de surfplank.

De surfer van Vans Surf, Mikey February, leidt een leven met een duidelijk doel voor ogen, zowel op als naast zijn surfplank. De vastberadenheid en wilskracht die February laat zien tijdens het surfen, is dezelfde vastberadenheid en wilskracht die hij ook toepast in het leven naast de surfplank, een mentaliteit die hem heeft geholpen om een van 's werelds meest succesvolle surfers te worden.

Ondanks al deze prestaties bleef hij dezelfde sympathieke, toegankelijke persoon die hij altijd is geweest, een held in zijn woonplaats die samen met zijn vrouw zijn non-profitorganisatie oprichtte en de eerste zwarte Afrikaanse surfer was die zich kwalificeerde voor de WSL Championship Tour. De unieke cocktail van February's vastberadenheid, wilskracht, openheid en liefde voor de gemeenschap is nu te zien in zijn nieuwe collectie kleding en schoenen bij Vans Surf.

Het heeft iets romantisch, de op zichzelf zijnde surfer die een intimiderende golf bedwingt. Toch dragen de gemeenschap en de surfcultuur voor een groot deel bij aan wat surfen zo bijzonder maakt. De collectie Vans Surf x Mikey February verkent deze twee pijlers van de sport in ware 'Off the Wall'-stijl met stukken die zijn ontworpen voor dappere prestaties, vaardigheid en atletisch vermogen, maar ook items die bedoeld zijn voor de 'voor'- en 'na'-momenten zoals de Ultrarange Neo VR3, een gloednieuw, op duurzaamheid gericht model met opvallende designlijnen en gedurfde bekleding.

Naast de Ultrarange Neo VR3, bestaat de collectie ook uit Surf Boot 2 Hi V, Style 36 Decon VR3 SF in diepbruin en glanzend zwart, en een Authentic VR3 met een neerklapbare hiel (voor gemakkelijk op- en afstappen) in de schaduw. Elke VR3-sneaker heeft materialen zoals zelfherstellend leer en schuim op biologische basis.

Dit is een stap in de richting van het doel van Vans om in 2030 de top 4 van materialen met CO₂-impact (katoen, leer, rubber en polyester) voor 100% te verkrijgen uit zelfherstellende, verantwoorde, hernieuwbare en/of gerecyclede bronnen. Naast schoenen biedt de Vans Surf x Mikey February-collectie ook de Ever-Ride-boardshort, het geweven SS-overhemd, de Chore-jas, het SS-T-shirt, de Authentic-broek, en draagtas.

Vans

De Vans Surf en Mikey February-collectie is nu verkrijgbaar op Vans.eu/surf en bij geselecteerde Vans Surf-verkooppunten.

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE