DE ULTIEME BACK-TO-SCHOOL GIDSS.

  • Style

Van schoenen en rugzakken tot coole accessoires, wij hebben alles om je klaar te maken voor school in de bekende Vans stijl.

Nu een lange zomer op zijn eind loopt, is daar ook weer het onvermijdelijke back-to-school moment. Met andere woorden: tijd om je voor te bereiden! In deze gids duiken we in alle spullen die je nodig hebt om al op de eerste dag helemaal klaar te zijn voor een nieuw schooljaar. Van de comfortabele Vans Classic sneakers tot onze veelzijdige kleding, rugzakken en meer, we hebben alle back-to-school essentials die je nodig hebt voor een geweldig schooljaar.

Vans

STAP IN JE STIJL: VIND DE PERFECTE BACK-TO-SCHOOL SCHOENEN

Als je een paar schoenen voor school uitkiest, is comfort het belangrijkste waar je aan moet denken. Waarschijnlijk leg je tijdens een schooldag namelijk behoorlijke afstanden af. Een paar veelzijdige sneakers zijn de perfecte keuze voor het hele schooljaar.

DE KLASSIEKE VANS STIJL: VANS OLD SKOOL,AUTHENTIC EN SLIP-ONS

Begin je jaar goed met iconische Vans schoenen zoals de Old Skool, Authentic, of Slip-Ons. Het bovenwerk van duurzaam canvas, de kenmerkende wafelzool voor grip en het herkenbare Vans logo zorgen voor een opvallende schoen die lang meegaat en die je het hele jaar door kunt dragen.

ACTIEF COMFORT: VANS ULTRARANGE EN COMFYCUSH

Wil je actief comfort zonder dat dit ten koste gaat van stijl? Check dan de Vans UltraRange en ComfyCush collecties. Deze schoenen bundelen sportieve kenmerken zoals verbeterde demping, lichtgewicht ontwerp en ademende materialen in onze kenmerkende look.

Of je nu van de ene les naar de volgende racet of je uitleeft met actieve buitenschoolse activiteiten, deze sneakers doen wat van moderne sneakers wordt verwacht en zijn de hele dag door comfortabel te dragen.

Vans

ONMISBARE KLEDING: VETTE OUTFITS

Geen back-to-school look is compleet zonder een vette nieuwe outfit. Van casual T-shirts en hoodies tot trendy jassen en handige accessoires, we hebben voor elk wat wils in de klassieke Vans stijl.

VANS LOGO T-SHIRTS, HOODIES EN KLEDING

Kies bij kleding voor items die je langer dan één seizoen kunt dragen. Let daarbij op een comfortabele pasvorm en stylingmogelijkheden met de rest van je kleding. Vans logo T-shirts en hoodies zijn gemaakt van zachte materialen en hebben opvallende graphics, voor een comfortabele dagelijkse look die altijd stylish is.

VANS JASSEN EN SWEATERS

Zodra de herfstkou zijn intrede doet, trek je laagjes aan met stijlvolle jassen en sweaters van Vans. Van lichtgewicht windjacks tot behaaglijke fleeces - ga voor kleding die zowel modieus als functioneel is.

Wil je juist wat warmere kleding, dan zijn gewatteerde jassen geweldig voor in de winter, maar in de herfst en lente zijn ze op school vooral groot en onhandig. Winddichte jassen maken gebruik van dicht geweven stoffen en speciale coatings om ook in die overgangsseizoenen de koude wind buiten te houden.

Met een waterafstotende coating houdt je jas je droog als je wordt overvallen door een regenbui. Een lichtgewicht, waterdichte shelljas is ideaal om in je tas mee te nemen voor als het gaat regenen.

Vans

RUGZAKKEN

Geen back-to-school outfit is compleet zonder een geweldige rugzak om boeken, pennen, kleding en je trouwe waterfles mee te nemen. Bekijk onze rugzakken met ruime hoofdvakken, gepolsterde laptophoezen en ergonomische ontwerpen die je de hele dag comfortabel kunt dragen.

Of je nu de voorkeur geeft aan strak en minimalistisch of gedurfd en opvallend, wij hebben alle stijlen en maten die je nodig hebt.

KIES DE PERFECTE SCHOOLTAS

Als je op zoek bent naar de perfecte schoolrugzak, let dan op volume, vakken en pasvorm.

Rugzakken met een inhoud van minder dan 30 liter worden over het algemeen dagrugzakken genoemd en zijn ideaal voor gebruik op school. Kijk bij het bepalen van het juiste formaat rugzak naar wat je erin wilt stoppen, en vooral de boeken en mappen, die zwaar en groot kunnen zijn.

De binnenkant van een dagrugzak kan bestaan uit één groot hoofdvak of verdeeld zijn in compartimenten en vakken. Aparte compartimenten helpen je spullen georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk te houden, maar ze nemen zelf ook wat ruimte in. Als je een laptop of tablet meeneemt naar school, dan is een hoes of compartiment met polstering essentieel om je elektronica te beschermen. De Realm rugzak van 22 liter heeft een gepolsterde, interne laptophoes, verstelbare schouderbanden en het klassieke Off the Wall-logo.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met formaat, banden en polstering. Hoe langer je de tas moet dragen, hoe groter de behoefte aan comfortabele schouderriemen en een gepolsterd rugpaneel. Als je steeds zware boeken mee moet nemen heb je goed passende en verstelbare riemen nodig om te zorgen dat je de tas goed op je schouders en rug draagt. Ten slotte kun je nog nadenken over extra features zoals buitenvakken voor je waterfles of andere spullen die je snel wilt kunnen pakken.

Het Vans-assortiment schooltassen combineert een ergonomisch ontwerp met onze klassieke Off The Wall-stijl voor een selectie functionele, veelzijdige en coole tassen.

Vans

ACCESSOIRES: PETTEN, TASSEN EN MEER

Maak je back-to-school look af met accessoires die zowel veelzijdig als functioneel zijn, in de klassieke Vans stijl. Van trendy petten en mutsen tot rugzakken, etuis en crossbodytassen - bij ons vind je alle accessoires die je nodig hebt om optimaal in style het schooljaar door te komen.

START HET NIEUWE SCHOOLJAAR IN STIJL

Van iconische Vans Classic schoenen tot trendy kleding, accessoires en veelzijdige rugzakken, Vans heeft alles wat je nodig hebt voor een geweldige back-to-school ervaring. Dus pak je boeken en ren naar je les. Het wordt een geweldig jaar!

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE