DE VANS-CADEAUGIDS VOOR DE FEESTDAGEN

  • Style

De feestdagen komen er weer aan, dus het is tijd om aan cadeautjes te denken. Vind je het altijd zo moeilijk om voor iedereen een cadeau te bedenken? Maak je geen zorgen. Wij helpen je uit de brand met onze handige cadeaugids voor de feestdagen, zodat je de mensen om je heen kunt verrassen met prachtige cadeaus.

We beginnen bij het begin. Hoe weet je wat ze graag willen hebben? Met een paar slimme vragen kom je er snel achter wat de mensen om je heen leuk zouden vinden.

1. Hebben ze bepaalde hobby's? Hobby's zijn vaak meer dan alleen een hobby, ze zijn echt een lifestyle. Met een cadeau dat van pas komt bij een hobby zit je eigenlijk altijd goed. Denk bijvoorbeeld aan een hobby als surfen, of BMX'en. Of ga voor een sportlegging.

2. Ga voor praktisch en overdrijf het niet. Het lijkt misschien leuk om een bijzonder, opvallend cadeau te kiezen. Maar in plaats daarvan is het vaak beter om iets te kiezen dat de ander het hele jaar door kan gebruiken. Duurzame wandelschoenen, een nieuwe rugzak voor naar het werk of voor naar school of zelfs zoiets simpels als een etui is vaak ontzettend leuk om te krijgen.

3. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Hoewel sokken lange tijd niet echt een populair cadeau waren, zien we tegenwoordig wél de waarde van dit soort praktische cadeaus in. Er hoeft geen groots idee achter te zitten, het gaat om het gebaar: dat je laat zien dat de ander belangrijk voor je is.

4. Denk ook eens aan personalisering. Een gepersonaliseerd cadeau is de perfecte manier om te laten zien dat iemand belangrijk voor je is. En het is meteen een goede manier om mooie herinneringen vast te leggen. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerd paar Vans. Dit is alleen een iets minder geschikt idee als de gever nog even geheim moet blijven, zoals bij lootjes trekken.

Vans

Lukt het je niet om wat cadeautips los te krijgen bij de mensen om je heen? Geen zorgen. We doen dit al sinds '66, dus we hebben vast en zeker een geschikt cadeau. Je kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om iconische Vans-schoenen of een Vans-tas te geven.

Cadeaus die nooit uit de mode raken

Vans Old Skool

Onze meest iconische schoen. De Las Vans Old Skool zijn echte klassiekers, een cadeau dat nooit uit de mode raakt. Met onze kenmerkende wafelgrip en verstevigde neus gaan ze langer mee, dus zijn ze ook nog eens een duurzaam cadeau. Shop nu de Old Skool.

Ranger Heuptasje

De Ranger Heuptas is onze variant op de trend van crossbodytassen, uitgevoerd met ons iconische dambordpatroon. Dit wordt zeker weten een hit deze feestdagen. Shop de collectie met favoriete cadeaus voor dames.

Flying V Crew Tee

Ons Flying V Crew T-shirt is een must-have die in geen enkele garderobe mag ontbreken. Met dit shirt gemaakt van 100% katoenen jersey geef je ongetwijfeld een nieuw favoriet T-shirt cadeau. Shop de volledige collectie T-shirts.

Old Skool Kinderschoenen

Goede schoenen voor naar school, dat is normaal gesproken niet iets waar kinderen enthousiast van worden. Gelukkig zijn onze Old Skool Kinderschoenen duurzaam én modieus. Daar wordt ieder kind gelukkig van. Shop de collectie kinderschoenen.

Op zoek naar een andere Vans-klassieker? Shop de Core Classics-collectie.

Vans

CADEAUS WAARMEE JE INDRUK MAAKT OP TRENDSETTERS

Een cadeau uitzoeken voor modebewuste mensen kan best een uitdaging zijn, maar daar draaien wij onze hand niet voor om. Natuurlijk kunnen we in een cadeaugids voor modeliefhebbers niet met ieders stijl of smaak rekening houden, maar dit zijn alvast een aantal veilige keuzes voor de komende feestdagen.

Sk8-Low Schoenen in het zwart

Niets is zo stijlvol als zwart. Onze volledig zwarte Sk8-Low Schoenen tillen het klassieke Vans-ontwerp naar een hoger niveau. Heel trendy. Shop de collectie volledig in het zwart.

Sk8-Hi MTE-2

Bestendige schoenen kunnen ook heel modieus zijn. Onze Sk8-Hi MTE-2 sluiten aan bij de trend van stevige sneakers en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een win-win dus! Shop Vans Classics.

Onyx Flame Crew Sokken

Onze Onyx Flame Crew Sokken zitten zo comfortabel dat sokken opeens wél een goed cadeau zijn voor de feestdagen. Shop de volledige collectie damessokken en herensokken.

Liever nog iets hippers? Shop de trends van nu om te zien wat er in de mode is of bekijk onze nieuwspagina voor nog meer inspiratie.

CADEAUS VOOR TRENDY KLEINTJES EN STIJLVOLLE TIENERS

Wil je kleine kinderen en tieners deze feestdagen écht iets tofs geven? Maar weet je niet goed wat zij leuk vinden? Wij kunnen je helpen. Je bent nooit te jong om er cool uit te zien, daarom hebben we een volledige Mini Me-collectie ontwikkeld.

Old Skool Kinderschoenen

Deze schattige Old Skools voor kinderen hebben een klittenbandsluiting, ideaal voor kinderen van 4-8 jaar die leren om zelf hun schoenen aan te trekken. Shop de Kids Classics-collectie.

Undertone Vissershoed voor kinderen

De vissershoedjes uit de jaren '90 zijn weer helemaal terug en mogen niet ontbreken uit de garderobe van een tiener. Shop de volledige collectie accessoires voor kinderen.

Vans Classic T-Shirt voor kinderen/h3>

Iets goeds hoeft niet ingewikkeld te zijn. Een Vans Classic T-Shirt voor kinderen is een simpel, maar geweldig cadeau dat altijd van pas komt, wat de individuele stijl van het kind ook is. Shop de volledige collectie Off The Wall Must-haves voor kinderen.

Vans x Anderson .Paak Old Skool 36 DX Schoenen

Voor tieners is het allerbelangrijkste dat je cadeau cool is. Dankzij onze samenwerking met Anderson .Paak zijn we daar hopelijk wel in geslaagd. Shop de collectie schoenen voor kids.

Nog niet gevonden wat je zoekt? Shop de nieuwe producten voor kids.

Vans

CADEAUS DIE STIJL COMBINEREN MET COMFORT

Wie houdt er nu niet van comfort rond de feestdagen? Tijdens regenachtige, donkere avonden is er niets heerlijkers dan je te laten meeslepen door de beste Netflix-series. Geldt dit ook voor jou, of voor iemand voor wie je een cadeau zoekt? Houd dat comfortabele gevoel vooral vast, maar laat ons wat tips geven om die gezellige avondjes nog comfortabeler te maken.

Bladez Check Legging

Leggings zijn niet alleen voor de sportschool. Onze Bladez Check Legging is ook perfect voor een avondje op de bank en heeft onze iconische geruite print op de tailleband. Shop de volledige collectie leggings.

La Costa Slippers

Voor onze La Costa Slippers. hebben we ons laten inspireren door onze gevulkaniseerde zolen. Dit model is gemaakt van superzacht rubber met UltraCush™ voor ultiem comfort. Shop de volledige collectie slippers voor heren..

Comfycush Slip-On Schoenen

De Comfycush Slip-On Schoenen zijn de comfortabelste manier om het iconische dambordpatroon van Vans te dragen. En dat is te danken aan onze innovatieve Comfycush-technologie. Shop de volledige collectie canvas schoenen.

Comfycush Wash Joggingbroek

Onze Comfycush Wash Joggingbroek is gemaakt van superzacht suèdefleece dat heerlijk aanvoelt. Net alsof je een wolk draagt. Deze wil je dus nooit meer uittrekken. Shop de volledige collectie herenbroeken.

Vans

CADEAUS VOOR SPORTIEVE EN ACTIEVE BUITENMENSEN

Bij het uitzoeken van cadeaus voor sportliefhebbers is het goed om te bedenken dat sport voor sommige mensen echt een lifestyle is. Tegenwoordig kun je niet meer aankomen met zomaar een fietspomp of een paar gympen. Een cadeau moet niet alleen nuttig zijn, het moet ook emotionele waarde hebben. Maar leuke cadeau-ideeën hoeven niet altijd voor de hand liggend te zijn. Je kunt natuurlijk ook iets geven dat ze altijd al wilden hebben, maar nooit hebben gekocht. Wat dacht je van snowboardboots?

Aura OG Snowboardboots

De Aura OG Snowboardboots zijn ontworpen om op allerlei terreinen te kunnen uitblinken, zowel op de piste als daarbuiten. Shop de volledige sneeuwcollectie.

Extra stevige Half Cab Skateschoenen

De extra stevige Half Cab Skateschoenen zijn een goede investering voor iedere skater. Ze zijn stevig en bieden veel grip en boardfeel. Shop de volledige skatecollectie.

Vans x Our Legends Mongoose T-shirt met lange mouwen

Met iconische BMX-stickers en -graphics uit de jaren '70 zal elke BMX-liefhebber het Vans x Our Legends Mongoose T-shirt met lange mouwen fantastisch vinden. Shop de volledige BMX-collectie.

Niet wat je in gedachten had? Shop hier de volledige Classic-sportcollectie.

VANS TOPCADEAU-IDEEËN

Als je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor de feestdagen, dan hoef je niet verder te zoeken dan onze handige Vans cadeaugids. Onze zorgvuldige selectie cadeaus voor heren, dames en kinderen heeft voor ieder wat wils, ongeacht hun stijl of persoonlijkheid. Wat je budget ook is, dit jaar kun je makkelijk je lijstje afwerken bij Vans.

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE