Skateboarding_podcasts_Vans_shoes

Wat zijn de beste skate podcasts?

Hou je van podcasts? Van tips om je kickflip te perfectioneren tot verhalen over pro skaters die naar de top zijn gestegen, wij stelden een lijst samen van de beste skate podcasts die je maar kunt vinden. Zo pik je niet alleen handige tips op voor het skatepark, maar leer je ook hoe het eraan toegaat in de skatewereld en komen legendarische skate figuren aan het woord.

Laad je mobiel op, pak je koptelefoon en voeg onze selectie van skate podcasts toe aan je favorieten.

 

All I Need 

Hoe vaak? Wekelijks

Al sinds 2012 vermaakt pro skater Anthony Shetler ons met zijn levendige, interview-podcasts. Hij heeft al flink wat afleveringen online gezet, gaande van hoe skateboards gemaakt worden tot het vertellen over bijna dood ervaringen. Luister naar verhalen met gasten zoals Sam Curran, Brandon Westgate, Corey Goonan en Rey Tapley, om er maar een paar te noemen.


Luister naar All I Need op Apple Podcasts of op Podomatic

 

All I Need - Skate podcasts - best of by Vans

 

The Nine Club with Chris Roberts

Hoe vaak? Wekelijks

Ontdek in The Nine Club podcast hoe enkele van ‘s werelds beste skate pro's, amateurs, artiesten, acteurs en muzikanten hun passie voor skaten ontwikkelden. Chris Roberts en zijn co-hosts Roger Bagley en Kelly Hart praten met de legendarische gasten over hun waargebeurde skateverhalen. Verwacht gebroken botten, het verwijderen van een milt, maar ook favoriete parken en op welke board ze begonnen. De podcasts zijn ook beschikbaar op hun YouTube channel, zodat je de gasten en presentator bezig kan zijn tijdens de show.

Luister naar The Nine Club with Chris Roberts op Player FM en Apple Podcasts

 

The Nine Club - Skate podcasts - best of by Vans

 

The Skatepark Podcast 

Hoe vaak? Twee keer per maand

Hoe word je een succesvolle skatepark belangenbehartiger? Leer er alles over met The Skatepark Podcast, opgezet door de Tony Hawk Foundation. Van het plannen van een nieuw skatepark bij jou in de buurt, tot het renoveren van halfpipes, ramps, bowls en meer. Peter Whitley en Alec Beck vertellen je alles over hoe je de skatevoorzieningen in jouw gemeenschap kunt verbeteren en delen ze insider skate tips en trucjes.

Luister naar The Skatepark Podcast op Apple Podcasts of Stitcher

 

The Skatepark Podcast  - Skate podcasts - best of by Vans

 

Quell Party

Hoe vaak? Zo’n twee keer per maand

Deze skateboarding podcast voor en door vrouwen heeft een indrukwekkende verzameling gasten waaronder Stevie May, Amelia Brodka en Kristin Ebeling, de director of Skate Like A Girl. Quell Skateboarding en Kristen Cat Party presenteren de podcast en ze geven je het gevoel dat je er zelf bij bent. Ontdek meer over de mensen die er toe doen in de skatewereld in elke inspirerende aflevering.

Luister naar Quell Party op Quell Skate or via Apple Podcasts

 

Quell Party - Skate podcasts - best of by Vans

 

The Bunt

Hoe vaak? Wekelijks

Vol met toffe gasten en een aanstekelijke energie, het zal je niet verbazen dat The Bunt podcast al 8 seizoenen succesvol bezig is. Helden zoals Brad Cromer, Bradley Sheppard, Gary Rogers, Matt Miller en vele anderen komen regelmatig langs om bij te praten met de presentatoren Cephas Benson en Donovan Jones. Boordevol skateverhalen van je favoriete skaters, lekkere muziek en nieuws over de skatecultuur is The Bunt een niet te missen podcast - subscribe nu.

Luister naar The Bunt op Soundcloud en op Apple Podcasts

 

The Bunt - Skate podcasts - best of by Vans

 

Skatosis 

Hoe vaak? Wekelijks

Kun jij niet genoeg krijgen van skateboarden? Sluit je dan aan bij Drew Domkus, die al sinds de jaren 70 skate, en bij Aaron Monte, die toch ook al bijna 2 decennia op een skateboard te vinden is. Misschien een niet voor de hand liggend duo, maar het verschil in leeftijd zorgt er tijdens deze podcast voor dat de twee altijd interessante invalshoeken hebben voor alle skate liefhebbers. Luister naar Domkus en Monte en hun verhalen over de lokale en bredere skatecultuur, parken, merchandise in meer dan 120 afleveringen.

Luister naar Skatosis via Stitcher of Apple Podcasts

 

Skatosis - Skate podcasts - best of by Vans

 

BS with TG

Hoe vaak? Twee keer per maand

Simpelweg één man met z’n microfoon. Tommy Guerrero, Amerikaanse skater en muzikant, heeft geen idee waar hij het over gaat hebben wanneer hij de record-knop indrukt aan het begin van zijn podcast aflevering. Maar dat maakt het juist zo interessant. Guerrero weet je meteen mee te slepen met zijn vette skateboard anekdotes alsof je er zelf bij was. Gasten als Barker Barrett, Chico Brenes en Jeremy Fish, maken van deze podcast altijd een interessante luister ervaring. 

Luister naar BS with TG op Apple Podcasts en via Player FM

 

http://s7d2.scene7.com/is/image/VansEU/red
BS with TG

 

Ripride with Andy Roy

Hoe vaak? Wekelijks

De nieuwe podcast voor mega skatefans. Riptide with Andy Roy vertelt over het leven van deze beroemde skater en over zijn droom om uit een kanon geschoten te worden. Roy doet de podcasts samen met co-host en pizzabakker David Deery. Samen bieden ze je een avontuurlijke podcast vol topics als Deery's eerste drop-in op een vert, skaten tot de wielen ervan af vallen en meer. Ook het interview met Nick Merlino wil je niet missen. Echt een vette podcast voor de freestyle fans.

Luister Naar Ripride with Andy Roy op Podbean en Apple Podcasts

 

Staat jouw favoriete skate podcast ook in onze lijst? Ga helemaal op in het skaten en laat je inspireren om nog meer te halen uit je volgende freestyle, je dag in het park, op de skateramp of op straat. Tot de volgende aflevering, volg je eigen intuïtie.