X
                    
DE NAGELNIEUWE CHIMA FERGUSON-SCHOEN

De CHIMA PRO 2 is zo veelzijdig dat het zonde is om het gebruik ervan te beperken tot één stijl van skaten. De lichte en stevige CHIMA PRO 2 is voorzien van vernieuwde DURACAP™-technologie en een ULTRACUSH™ LITE 3D-binnenzijde. Dat maakt deze veelzijdige skateschoen ideaal voor ALLE soorten skateboarden. Gebruik 'm voor ledges, banks, ramps, pools, curbs, rails en in skateparken ... zodat je kunt skateboarden als Chima.

NU SHOPPEN
ULTRACUSH 3D TECHNOLOGIEJOUW FAVORIETE ULTRACUSH-TECHNOLOGIE ... NU NOG BETER.

Vans ULTRACUSH LITE 3D combineert de LICHTHEID en RESPONSIVITEIT van het ULTRACUSH Lite-voetbed met een dual-density-schuimlaag. Eromheen zit een voorgevormd hielstuk voor superieure DEMPING, BOARDFEEL en ONDERSTEUNING.

DURACAP-TECHNOLOGIENU MEER SCHOENOPPERVLAK MET DURACAP!

De extra DURACAP-onderlaag van rubber zorgt voor versterking waar de schoen zwaarder belast wordt en is speciaal ontworpen om alles wat het Vans Pro Skate-team ermee doet aan te kunnen. En omdat ze zo stevig zijn, besparen ook hobbyskaters tijd en geld.

“I’M A CHIMA TOO”

Maak kennis met een nieuw, bijzonder Pro-model van de beste skateboarder van Sydney, Chima Ferguson. Vans Pro Skate introduceert de CHIMA PRO 2. De lichte en stevige CHIMA PRO 2 is voorzien van vernieuwde DURACAP™-technologie en een ULTRACUSH LITE 3D-binnenzijde. Dat maakt deze veelzijdige skateschoen ideaal voor alle soorten skateboards. Met zijn superieure demping, boardfeel en ondersteuning is de CHIMA PRO 2 te sterk om 'm te beperken tot één skatestijl. Ook jij kunt skaten zoals Chima!

CHIMA PRO

Met een Vans PRO VULC LITE-basis en UltraCush Lite-binnenkant, dus extra licht en responsief.
Het DURACAP-canvas en de suède bovenkant sluiten naadloos op elkaar aan.
Dat zorgt voor de stevigheid van leer – of nog steviger.