Til je stijl naar een hoger niveau in 2023

February 21, 2023
  • Classics

Mode-influencers leven zich uit op nieuwe Classic-silhouetten om unieke looks te creëren

Vans onthult met trots zijn nieuwste Classic-stijlen voor 2023: een frisse kijk op bekende Vans-klassiekers waar iedereen van houdt. Vans Classics zijn een must-have in elke garderobe, en de nieuwste aanpassingen laten een veelzijdigheid zien die elke outfit naar een hoger niveau tillen.

Om de epische silhouetten in de spotlights te zetten, riep Vans de hulp in van contentmakers en stijlexperts Princess Gollum, Lina Assayed en Charity Hardaway. Zij laten op verschillende manieren zien hoe je van een eenvoudige look iets bijzonders kunt maken. De geweven lagen in verschillende kleuren op de nieuwe Woven Check Classic Slip-On Stackform en de Woven Check Authentic Stackform creëren de illusie dat je naar een verwrongen dambord kijkt. Elke laag grijpt in de andere, waardoor er een structuur ontstaat die een nieuwe kijk geeft op het geliefde checkerboard-patroon.

Vans

Dan de Sk8-Hi Reconstruct: met dit klassieke silhouet geef je je outfit een nettere of juist een meer casual look, afhankelijk van de basis. Omdat je een laag stof (variërend van zwart tot wit) kunt wegtrekken zodat er een andere tevoorschijn komt, kun je als een soort doe-het-zelver je eigen stijl creëren. Opvallend veelzijdige schoenen dus.

De Old Skool Stackform is een topfavoriet bij de fans, met zijn traditionele canvas bovenwerk. Dit model is net zo'n straatmode-icoon als zijn voorgangers, maar heeft een dikkere plateauzool.

Vans

De Woven Check Slip-On Stackform, Woven Check Authentic Stackform, Old Skool Stackform en Sk8-Hi Reconstruct zijn nu verkrijgbaar op Vans.eu. Op Vans.eu/classics vind je meer informatie en kun je deze nieuwe Classic-modellen shoppen.

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE