November 11, 2022 | CLASSICS

Holly Humberstone voor Vans’ 'Classic Since Forever'-campagne

De rijzende ster is de nieuwste grensverleggende creatief die de 'Off The Wall'-stijl vertegenwoordigt .

Holly Humberstone For “Classic Since Forever” Campaign

Holly Humberstone For “Classic Since Forever” Campaign

De alom geprezen Britse singer-songwriter Holly Humberstone is de derde muzikant die wordt aangekondigd als onderdeel van de ’Classic Since Forever'-campagne van Vans. 

De 22-jarige, die na haar doorbraak is uitgegroeid tot een van de grootste talenten van de afgelopen twee jaar, is niet te stoppen. Alleen al in de afgelopen 12 maanden nam Holly de BRIT Rising Star Award van 2022 mee naar huis, toerde ze de wereld rond met Olivia Rodrigo en Girl in Red, speelde ze op Glastonbury en staat ze op het punt haar grootste tour ooit te beginnen, waarin ze onder andere ook de iconische Brixton Academy in Londen aandoet. En dit alles zonder zelfs maar haar langverwachte debuutalbum uit te brengen, dat in 2023 gelanceerd wordt.  

Holly groeide op in het plattelandsstadje Grantham, in Lincolnshire, maar woont nu in Londen. De nummers die ze in haar slaapkamer schreef, brengen het universele gevoel over van de spanning als je het huis uitgaat, naar een nieuwe stad verhuist, en je daardoor verloren en ontheemd voelt. Holly's eerlijke en soms hartverscheurende verhalen hebben het hoofd en hart van fans over de hele wereld veroverd – en van Vans. 

‘Classic Since Forever’ is een eerbetoon aan Vans’ meest iconische schoenstijlen en een diepe verbinding met muziek. De campagne, die geschoten is in de legendarische nachtclub  fabric London, laat Holly zien in de Checkerboard Slip-On en de Old Skool in zwart-wit. Holly is de derde ongelooflijk getalenteerde muzikant die deelneemt aan de campagne, samen met de Britse kunstenaar Tom Misch en Vans' Global Music Ambassador, Anderson .Paak. Om de lancering te vieren, zal Holly in december een (gratis) concert geven in House of Vans in Londen. 

The Fifth Sister Swap is een duurzaam initiatief dat Holly heeft gelanceerd zodat haar fans onderling kleding kunnen ruilen, in plaats van fast fashion te kopen. Als onderdeel van haar show in House of Vans in Londen hebben Holly en Vans samen met Lovenskate een upcyclingworkshop georganiseerd, waar fans worden aangemoedigd om oude kleding mee te nemen om te zeefdrukken. Blijf ons volgen voor meer informatie over Holly's aanstaande optreden.

Elk model uit de Vans Classics-collectie is nu verkrijgbaar via Vans.eu/Classics.

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE