Hoe draag je Vans als een pro

Als je geïnvesteerd hebt in een nieuw paar Vans, maar niet zeker bent hoe ze te stylen, dan ben je niet alleen. Misschien wil je weten welke verschillende kleuren je met verschillende patronen kunt combineren, of met welke Vans je best begint. Vans dragen is altijd een kunst op zich.

De sleutel om het leven "Off The Wall" aan te pakken is om Vans vol zelfvertrouwen te dragen. We hebben dit merk in 1966 opgericht in de heuvels van Anaheim, Californië, om mensen te inspireren het onverwachte te trotseren. De Vans #95, bekend als de Era, heeft inmiddels eindeloos veel verschillende uitvoeringen en is al heel lang de favoriete schoen van een generatie skateboarders. Zelfs in 2021 werden de kenmerkende Era schoenen opnieuw uitgebracht met een grafische blauwdruk om het modern publiek aan te spreken.

Wanneer je overweegt hoe je je Vans moet dragen, denk dan aan drie specifieke factoren: de maat, de stijl en het ontwerp van de schoenen. Voordat je naar je board grijpt, helpen onze experts je bij het kiezen van je Vans, en wat je kunt dragen bij je nieuwe favoriete schoenen.

Kun je Vans dragen met een joggingbroek?

Ja, je kunt Vans dragen met een joggingbroek voor een avondje uit of een dagje thuis. Van Sk8-Hi's tot authentieke Originals, het gaat allemaal. Let voor een optimale pasvorm wel op de belangrijkste kenmerken van je loungewear, zoals het materiaal, de stijl van de zoom en de lengte.

Aangezien veel mensen de laatste maanden van thuis uit werken, is loungewear een absolute must-have geworden. Sommige schoenen zijn te formeel om met een joggingbroek te dragen, maar Vans zijn een trendy alternatief voor klassieke sportschoenen. Maak de look af met een sweater, een tanktop of een eenvoudig, fris wit T-shirt.

Hoe draag je Vans met jeans

Vans passen goed bij alle stijlen denim. Ze zijn gemakkelijk te combineren met jeans en je kunt dezelfde Vans dragen voor zowel casual als formele gelegenheden. Let vooral op de stijl van de jeans die je draagt, of je hoge of lage Vans wil dragen en de kleur van de schoenen natuurlijk.

Als je niet zeker weet waar je moet beginnen, kun je bijvoorbeeld Hoge Vans Schoenen combineren met je favoriete skinny jeans. Gooi vervolgens een denim jack over een wit T-shirt, en je bent klaar om te profiteren van de denim trend van dit seizoen.

Hoe combineer je rode Vans

Rode Vans worden beschouwd als neutrale vrijetijdskleding en kunnen perfect worden gecombineerd met zowel formele als casual outfits. Zowel gescheurde jeans als een geklede broek met hoge taille werken goed. Let goed op de kleuren, en zorg ervoor dat je andere accessoires bij je rode Vans passen.

De beste manier om rode Vans te stylen is met een donkere joggingbroek of skinny jeans met leuke, grafische sokken. Vans Old Skools in de kleur "racing red" met een witte streep zijn een echte klassieker om met jeans te combineren. Aan de andere kan kunnen Vans slip-on schoenen ook prima werken in een meer formele setting.

Om inspiratie op te doen, vind je op Pinterest borden veel ideetjes om je authentieke, rode Vans schoenen te stylen. Als "bekijk deze pin" niet helemaal jouw ding is, laat je dan inspireren door beroemdheden als Justin Bieber en Maroon 5 frontman Adam Levine, die de Vans Era 2-Tone Sneakers in de opvallende rode kleur hebben gekozen.

Hoe draag je witte Vans

Witte Vans en denim zijn de ultieme street style combinatie. Witte Vans zijn alomtegenwoordig onder beroemdheden en skaters en kunnen op eindeloos veel manieren worden gestyled. Van donkere denim tot een mini-jurkje, je kunt echt niet fout gaan met je witte Vans-schoenen.

Over het algemeen kun je witte Vans het best combineren met neutrale of pastel kleuren. Style je schoenen bijvoorbeeld met een klassieke chino-broek of denim, zodat je witte schoenen nog meer opvallen. Zorg er wel voor dat je witte Vans goed schoon blijven, want witte canvas bovenkanten trekken sneller vuil aan. Als de witte streep op je Vans er een beetje versleten uitziet, kun je de witte streep op je Vans gemakkelijk bleken om je schoenen weer in hun oude glorie te herstellen.

Hoe combineer je jouw zwarte Vans

Het mooie van zwarte Vans is dat ze overal bij passen. Of je nu houdt van een relaxte, eigentijdse look of een meer geklede stijl verkiest, je kunt de zwart-witte Old-Skool Vans of de klassieke Authentics de hele dag door, dag na dag rocken.

Je kunt bijvoorbeeld zwarte Vans combineren met een bijpassende zwarte skinny jeans en een trendy leren of denim jack. Hoewel zwarte Vans beroemd zijn geworden door professionele skaters, moet je formele kleding niet over het hoofd zien. Overweeg om zwarte Vans te dragen met een paar sokken om een strak pak af te kleden. Zorg er wel voor dat je je andere accessoires in dat geval tot een minimum beperkt.

Hoe draag je Vans voor heren

Vans skate schoenen zijn niet weg te denken uit de garderobe van elke man en het is niet moeilijk te zien waarom. Comfortabel, trendy en ontworpen om lang mee te gaan - Vans-schoenen maken elke outfit af. Als je deze veelzijdige schoenen combineert, denk er dan aan dat ze net zo goed passen bij casual als formele kleding.

Als je het graag klassiek houdt, draag je Vans dan met een klassiek overhemd met kraag of een dichtgeknoopt Oxford-hemd en een skinny jeans. Voor een meer casual look, kan je een frisse witte T-shirt over je favoriete paar distressed jeans dragen.

Wat de dag ook voor je in petto heeft, het kan niet misgaan met Vans aan je zijde. Zoals onze oprichter, Paul Van Doren, ooit zei: "Vans bieden een uiterlijke cultuur en een innerlijk doel."

Ga je gang, maak ze de jouwe!