February 10, 2022

VANS AUTHENTIC CHINOBROEK


ZIT COMFORTABEL, IRRITEERT NIET

Vans gaat voor comfort, met de nieuwe Vans Authentic Chino Relaxed Fit-broek. Met een focus op zowel stijl als pasvorm geeft de Authentic Chino Relaxed Fit-broek je de hele dag door veel comfort, met een losse constructie die zorgt dat je vrij kunt bewegen.

De Vans Authentic Chino Relaxed Fit-broek, gemaakt van een mix van poly, katoen en 2% LYCRA®, vindt zijn oorsprong in werkkleding. Hij is gemaakt om lange dagen in de studio te doorstaan, of skatesessies die van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat doorgaan.

De broek valt losjes op de heup en dij en is 17 inch wijd onder aan de pijp zodat je makkelijk kunt bewegen. Comfort, cool, controle: check. Belangrijke details zoals een muntzakje aan de rechterkant en paspelzakken met knoopsluiting zorgen dat je onderweg altijd je spullen bij de hand hebt.

De Vans Authentic Chino Relaxed Fit-broek is uitgevoerd in de basiskleur true navy, maar hij is ook verkrijgbaar in zwart, nutria, oatmeal en green milieu. Verder is de broek afgewerkt met grafische accenten zoals Vans' kenmerkende Checkerboard-patroon op de binnenkant van de gulp en een vlaglabel op de zoomnaad dat zichtbaar is als je de pijp omslaat.

Kijk voor meer informatie op Vans.com

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE