De Ultrarange Neo VR3 kreeg een nieuw jasje voor lente 2024

Het vernieuwde model is gemaakt voor mensen die nooit stilzitten. De gemoderniseerde pasvorm, verbeterde materialen en twee frisse, uniseks kleurstellingen nodigen uit om de wereld te verkennen.

April 9, 2024
  • Surf
  • SUSTAINABILITY

De Vans Ultrarange Neo VR3 is het ultieme 'Off The Wall'-model voor je verkenningstochten. De schoen is het resultaat van de feedback van Vans Surf-atleten die een all-round model nodig hadden voor hun reizen. De unieke ethos en het sportieve ontwerp maken het inmiddels ook een uitstekende keuze voor consumenten met een actieve levensstijl. Als onderdeel van de Lente 2024-lijn, begint de schoen aan een nieuw hoofdstuk met twee frisse kleurstellingen en een model dat is geüpgraded, geüpdatet en verbeterd. Hij heeft alles wat de fans altijd al fantastisch vonden, maar dan tien keer beter.

Vans

De vernieuwde Ultrarange Neo VR3 is verkrijgbaar in de uniseks kleuren 'Light Green/Black' en 'Yellow/Multi'. Het model heeft een nieuwe leest die bijdraagt aan een betere pasvorm zonder het uiterlijk te veranderen en een gewijzigde voetboogondersteuning voor extra support. Maar de upgrade betreft niet alleen de pasvorm: als je goed naar de tussenzool kijkt, zul je zien dat de gegoten versiering een abstracte versie is van ons beroemde dambordpatroon. De schoen krijgt het Vans Checkerboard Globe-label, wat betekent dat hij voor alle belangrijke onderdelen voldoet aan strenge richtlijnen voor materiaalgebruik. De Ultrarange Neo VR3 bestaat uit regeneratieve, duurzaam gewonnen, hernieuwbare en/of gerecyclede materialen: het lichtgewicht en ademende bovenwerk is gemaakt van 100% gerecycled PET, de middenzool bevat minstens 50% EVA-schuim van natuurlijke materialen en de buitenzool met een nieuwe versie van Vans' klassieke wafelpatroon is gemaakt met minstens 60% regeneratief geteeld natuurrubber.

Vans

De ultiem avontuurlijke sneaker verdient kleding die net zo veelzijdig is en dus wordt de vernieuwde Vans Ultrarange Neo VR3 vergezeld door een selectie all-round kledingstukken. Hoogtepunten van de bijbehorende kledingcollectie zijn de omkeerbare Rosewood-bodywarmer, een set met short en dubbelgebreide trui met opstaande hals en andere items zoals een klimshort, pet, geweven T-shirt met korte mouwen en een katoenen tanktop, elk in outdoorkleuren die passen bij de schoenen.

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE