Vans Black Friday & Cyber Monday Uitverkoop Gids

  • Style

De sensatie van Black Friday en Cyber Monday betekent geweldige aanbiedingen op een heleboel producten. Met enorme kortingen over de hele wereld zijn dit voor veel shoppers de uitverkoopdagen waar het hele jaar naar uitgekeken wordt.

Wil je er zeker van zijn dat je dit jaar de beste deals in de wacht sleept? Deze Cyber Monday en Black Friday gids met een heleboel handige tips helpt je de beste kortingen te vinden.

Vans

Wat is Black Friday?

Black Friday valt meestal op de laatste vrijdag van november, de dag na Thanksgiving, een belangrijke Amerikaanse feestdag. Historisch gezien draaide Black Friday alleen om aanbiedingen in de fysieke winkels. Tegenwoordig worden er echter zowel in de winkel als online koopjes aangeboden voor Black Friday.

Wat is Cyber Monday?

Cyber Monday is specifiek gericht op online aankopen. Het valt op de maandag na Thanksgiving, en draait ook om geweldige aanbiedingen die miljoenen shoppers aantrekken. Traditioneel ging het bij de Cyber Monday uitverkoop vooral om dure elektronica zoals tv's, mobiele telefoons en huishoudelijke apparaten. Dat is sindsdien echter veranderd, met een enorm assortiment koopwaar uit alle categorieën die van spectaculaire aanbiedingen genieten.

Of het nu Black Friday of Cyber Monday is, vaak zijn de beste deals voor de meest gewilde artikelen al enkele minuten na het begin van de uitverkoop uitverkocht. Daarom is het belangrijk dat je je goed voorbereidt op het moment dat de drukte begint.

Vans

Het perfecte moment om must-have Vans artikelen te kopen

Voor Vans-fans zijn Black Friday en Cyber Monday de perfecte tijd om te scoren op een reeks Vans-artikelen. Dit is wat je kunt verwachten op deze geweldige shoppingdagen.

Sneakers en besparingen: geweldige aanbiedingen op schoenen

Het hart van Vans zijn onze iconische schoenen. Dus of je nu op zoek bent naar Old Skools, Authentic's of Sk8-Hi’s, Black Friday begint meestal met geweldige aanbiedingen voor deze ultieme klassiekers. Of je nu een nieuwe paar wilt voor het skateboarden of een fashion statement wilt maken, je hebt de kans om flink te besparen op je favoriete schoenen. Cyber Monday volgt al snel, met aanbiedingen die alleen online geldig zijn.

Ontdek samenwerkingen met opkomende artiesten, iconen uit de popcultuur en speciale prints. Black Friday en Cyber Monday zijn een geweldig moment om unieke stukken met een korting te kopen.

Vans

Sneakers en besparingen: geweldige aanbiedingen op schoenen

Wil je coole nieuwe spullen aan je garderobe toevoegen voor de feestdagen beginnen? De uitverkoop op Black Friday en Cyber Monday zijn het perfecte moment om deze must-haves in huis te halen.

Een prima startpunt zijn de iconische T-shirts waar Vans bekend om staat. Dit zijn geen doorsnee T-shirts. Alles draait hier om coole artistieke prints, op skate geïnspireerde ontwerpen en coole popcultuur. Of je nu houdt van klassiek zwart-wit of opvallende illustraties, dit is het perfecte moment om wat extra pit in je garderobe te brengen.

Van daaruit kun je overschakelen naar hoodies, jassen en accessoires. Of je nu voor een klassieke hoodie met rits gaat of een knusse trui, ze zijn perfect om over je favoriete Vans T-shirt te dragen. Draag ze op een frisse avond in het skatepark of gewoon voor elke dag. En het beste van alles is dat je ze nu met een grote korting kunt kopen.

Uitrusting: skateboarden en lifestyle

Als je favoriete skateschoenen na een zomer op je board versleten zijn en je een nieuw paar nodig hebt, dan is Black Friday of Cyber Monday een goed moment om ze aan te schaffen.

Black Friday en Cyber Monday zijn ook het perfecte moment om nieuwe skateboard-accessoires op de kop te tikken. Ga voor een nieuwe zonnebril, hoed of portemonnee met die typische Vans-stijl. En dat allemaal voor een klein prijsje. Hou de Vans Black Friday page pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Vans

Terug naar school

Als je je voorbereidt op het nieuwe school- of universiteitsjaar, is dit een goed moment om geweldige schoolspullen te kopen, zoals rugzakken, schrijfmateriaal en andere accessoires. Vergeet ook de Vans schoenen, grafische T-shirts, hoodies en jacks niet.

Festival- en concertuitrusting

Ga je naar een geweldig concert of festival? Black Friday en Cyber Monday zijn een geweldige kans om de juiste uitrusting te kopen. Of je nu naar een punkshow gaat of naar een indie-muziekfestival, met Vans T-shirts, schoenen en jacks kan je je unieke stijl creëren - en dat allemaal met een geweldig prijskaartje! Ademende tops en duurzame sneakers zijn perfect voor om in te feesten.

Onmisbare reisbenodigdheden

Ga je binnenkort op avontuur? Black Friday is een bijzonder goed moment om reisbenodigdheden met korting te kopen, zoals koffers en rugzakken. Het is ook een goed moment om sokken, zonnebrillen en andere accessoires te kopen die het hele jaar door van pas komen.

Geef het perfecte cadeau

Als je een familielid of vriend hebt die van Vans houdt, dan zijn Black Friday en Cyber Monday het perfecte moment om een geweldig cadeau voor hen uit te kiezen. Of het nu gaat om een nieuw paar Old Skools, een klassieke Vans rugzak, of een Vans T-shirt, deze uitverkoop is het perfecte moment om het perfecte geschenk te kopen. En nu kan het met een leuke korting.

Vans

Haal het meeste uit je winkelavontuur

Elk jaar hebben we talloze geweldige Vans aanbiedingen voor Black Friday. Kun je niet wachten? Bekijk onze huidige uitverkoopartikelen en ontdek geweldige schoenen, kleding en accessoires voor een zacht prijsje. Of je nu op zoek bent naar kleding voor dames, heren of kinderen, wij hebben alles wat je nodig hebt.

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE