SALE

TOT 50% KORTING
GESELECTEERDE ARTIKELEN

+ 10% EXTRA KORTING OP ARTIKELEN IN DE SALE
met de code: EXTRA10

In de komende Vans sale kun je jouw favorieten met korting kopen. De lage prijzen maakt de Off the Wall collectie voor iedereen toegankelijk. Kies uit de geselecteerde items of zoek een nieuwe stijl bij elkaar in onze kleding- en schoenenlijnen. Aan jou de keuze welk statement je wilt maken.

Kleding, accessoires of items waar je al een tijdje op zit te azen, kun je nu met korting kopen. We doen zowel items uit onze iconische collecties en de door ons geselecteerde items in de sale. Dus het is nu of nooit, grijp je kans. Shop onze mannencollectie met korting of vind net dat laatste item om je zomeroutfit af te maken bij de dames sale. En vergeet de kinderen natuurlijk niet!

We bieden jou het beste van onze authentieke silhouetten én Old Skool creaties aan met korting – je wilt deze Vans sale absoluut niet missen. Kies tijdens de sale voor een item uit onze kledingcollectie dat je nog niet kent of ga op de experimentele toer met een klassieke schoen. Jezelf creatief uitdrukken is voor ons hét belangrijkste. En er is toch geen betere manier om dat te doen dan een klassieker eens anders te combineren? Wat ga jij kiezen?


De wintersale begint op 3 januari en eindigt op 27 januari. De sale is uitsluitend van toepassing op geselecteerde artikelen. Online en in de winkel.