Duurzaamheid

Garen van Sturdy Spun™ is zo duurzaam dat je ze elke dag kunt dragen en behoudt bovendien zijn vorm.

Comfort

De vochtafvoerende print aan de binnenkant houdt je droog en zorgt voor comfort, waardoor je hem elke dag wel wilt dragen.

   
BEATRICE DOMOND

Beatrice Domond doet gewoon wat ze leuk vindt, en daar zouden we haar dankbaar voor moeten zijn. Ze groeide op in een kleine stad in Florida, waar ze het enige meisje was dat skatete. Ze was daarom vaak alleen, waarbij ze op zichzelf en VHS-video's uit midden jaren 90 was aangewezen voor inspiratie.

Die invloed zien we ook nu nog terug. Ze is een bijzondere skater met een respect en passie voor skaten, en een heel eigen stijl die zowel modern als beïnvloed door een andere tijd is. Hierdoor verdiende ze een plek binnen het verder door mannen gedomineerde Supreme-team en een topstatus op AVE’s Fucking Awesome-lijst. Daarnaast is ze te zien in video's van Bill Strobeck, Cherry (2015) en Blessed (2018).

Door belangstelling uit de modewereld en de groeiende aandacht voor skaten (en niet te vergeten een gelijknamig merk dat eraan zit te komen) ziet de toekomst er voor de onverschrokken Beatrice stralend uit.

Lees meer
ROWAN ZORILLA

In een tijd waarin iedereen goed lijkt te zijn in skateboarden, is het niet alleen onwaarschijnlijk maar zelfs enigszins absurd om heel snel van amateur door te breken als professional. Misschien komt het door zijn opvallende naam of herkenbare manier van bewegen, maar Rowan Zorilla blaakt van het zelfvertrouwen en heeft gewoon een fijne vibe.

Vista in Californië lijkt dan misschien een nietszeggend plaatsje op de kaart, op gebied van skateboarden is het voor altijd gelinkt aan de legende van H-Street. Wellicht is Rowan daardoor beïnvloed, want hij weet zijn stijl steeds aan de situatie aan te passen, iets wat zijn stijl een geheel eigen karakter geeft.

Rowan en de 'Shep Dawgs', zo genoemd omdat ze altijd in zijn voor een geintje, maakten een blijvende indruk op de skatewereld met een serie zorgeloze zelfgemaakte video's. Hij benadrukte zijn jonge oeuvre met Shep Dawgs Vol. 4, een fantastische video van 6 minuten vol met Vans-schoenen, en is daarnaast officieel partner van Baker Am. Na een fantastisch optreden in Vans Propeller (2015) bleek Rowan echt een duizendpoot. Hij verdiende snel een professionele status, stond twee keer op de voorpagina van Thrasher en werd genomineerd voor 'Skater van het jaar'. Rowan lijkt dan ook niet te stoppen en gaat er helemaal voor in Baker 4 (net als bij alle andere dingen die hij doet).

Lees meer
24 HOURS OF OFF THE WALL ™ TEEHAPPENING NOW /