vans-logo

MAKE YOUROWN WAY

The Old SkoolClassic Since Forever.

JOEJAS

Rapper. Producer. Cartoontekenaar. Filmmaker. Editor. Ontwerper. De altijd eclectische JoeJas is een man met veel talenten. Hij werd geboren in Atlanta, maar groeide op in Londen en hij treedt al op sinds zijn dertiende.

"Mijn flow isnet als interesse.Hoe kan ik van eenkleur een liedje maken?"

Als producer werkt JoeJas onder de naam HairyMuffinMan. Hij heeft drie zelfgemaakte albums, een podcast en een radioprogramma. En hij heeft een eigen skatemerk: Fat Llama.

THE OLD SKOOL™ - PRIMARY CHECK

NTT

NTT staat normaal gesproken achter een mengtafel in plaats van een microfoon. Ze is geluidstechnicus en speelt piano, gitaar, ukelele, basgitaar en harmonica. Hiermee maakt ze opvallende muziek die ze beschrijft als jazzy, neo-soul en hip-hop.

THE OLD SKOOL™ - PARADISE FLORAL

DUCK BALENO

Vrienden. Skaters. Muzikanten. De vierkoppige band Duck Baleno werd pas een jaar geleden gevormd in Verona, maar het geluid, de stijl en het gevoel van deze groep zijn doordenkt van klassieke en iconische verwijzingen.

SHOP NOW

THE OLD SKOOL™ - INCENSE

NIKAA

Oost-Londen. De natuur. Het leven. De 20-jarige zangeres Nikaa laat zich door al deze dingen inspireren en schrijft haar liedjes op gevoel, waarbij ze haar ideeën vrij laat stromen. Ze is misschien wel jong, maar haar enorm soulvolle geluid is tijdloos.

"Zingen is voormij performen.Ik ben danecht mezelf.Raar, gek soms."

Nikaa heeft ook wat ervaring met acteren en dansen, maar zingen doet ze het allerliefst. Haar invloeden zijn Erykah Badu, Amy Winehouse en Jill Scott en ze heeft haar jazz/R&B met Italiaanse invloeden al ten gehore gebracht in het Roundhouse in Londen.

THE OLD SKOOL™ - GRAPE LEAF

YGGL

YGGL is een voormalig professioneel snowboarder die muzikant is geworden. Hij jaagt altijd vrijheid na. Toen hij met professioneel snowboarden stopte, kreeg hij de tijd om zijn muziek serieus te nemen. Zijn sound? Grunge met cold wave-invloeden.

THE OLD SKOOL™ - BLACK/BLACK

CHIKA

Chika komt uit Montgomery, Alabama, en is een Nigeriaans-Amerikaanse rapper, actrice en model. Op de middelbare school kreeg Chika belangstelling voor muziek dankzij poetryslams. Later ging ze over tot rappen.

"VOOR ALLE JONGE CREATIEVELINGEN...NIETS IS LOGISCHEN NIEMAND WEETWAT-IE DOET."

Ze verwierf snel bekendheid met een reeks freestyle rapteksten. Sindsdien heeft Chika haar eigen plek in de rapwereld veroverd en daagt ze graag uit met haar non-conformistische statements.

THE OLD SKOOL™ - TRUE WHITE

DENZEL CURRY

Denzel Curry, afkomstig uit Carol City, Florida, is een Amerikaanse rapper, zanger en componist.

THE OLD SKOOL™ - NAVY

THE OLD SKOOL™

PRIMARY CHECK

PARADISE FLORAL

INCENSE

GRAPE LEAF

BLACK/BLACK

TRUE WHITE

NAVY