VANS X HELENA LONG

Helena's stijl van muziek maken, skaten en kleden komt terug in een complete H2T-collectie van Vans Skate Classics

May 2, 2023
  • Skateboarding

Vans Skateboarding en Helena Long brengen samen een kenmerkende nieuwe collectie uit

Vans Skateboarding kondigt met trots een gloednieuwe collectie aan met Vans-teamrider Helena Long uit Londen. Het artwork van haar band en haar eigen uitgesproken stijl zijn vertaald naar een nieuwe capsulecollectie, met de Vans Skate Sport.

Helena is geboren en getogen in Zuidoost-Londen en is al bijna zo lang als we ons kunnen herinneren een steunpilaar voor de Londense skatescene. Als ze niet aan het skaten is in het Stockwell Skatepark of op de Londense straten, kun je haar over de hele wereld vinden voor een van haar vele videoprojecten of om te drummen in de band Upset Stomach.

De band was een grote inspiratiebron voor haar Vans-collectie. Op de schoenen en kleding vindt het logo van haar band, naast opvallende illustraties die zijn getekend door een ander lid van de band, Laura Fitton. Deze illustraties zijn geïnspireerd op Zuidoost-Londen en staan prominent op de Range Baggy Tapered-broek. Verder is er een shacket van keperstof in Antique White, met de songtitel 'Lonely For You' geborduurd op de rug, en een piqué polo met lange mouwen in dezelfde kleur.

Het pronkstuk van de collectie, de Vans Skate Sport, is uitgevoerd in een volledig zwarte kleurstelling, met uniek artwork op de buitenzool, binnenzool en schoenendoos, een leren tong en Helena's naam op het leren hielstuk.

De Vans Skate x Helena Long-collectie is vanaf 5 mei verkrijgbaar bij Vans Skateboarding-retailers en op Vans.eu/skateboarding.

SKATE SHOE FINDER

Creatief, rebels, klassiek of onconventioneel: maak een stijlvol
statement en bereid je voor op een gloednieuwe start.

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE