August 21, 2022

Vans x Frog Skateboards, de leukste samenwerking onder de zon

De tweede collectie met Frog brengt Nick Michel, Brighton Zeuner en het team naar Hawaï

Vans x Frog Old Skool is verkrijgbaar vanaf 22 augustus 2022

Vans, het originele schoenen- en kledingmerk voor actiesporten, slaat opnieuw de handen ineen met Frog Skateboards, het grappige merk vol knipogen, voor een tweede collectie met deze keer de Skate Old Skool.

Frog Skateboards, opgericht door Chris Milic en Jesse Alba in 2015, is niet zozeer een merk als wel een groep vrienden voor wie het niet uitmaakt of ze professionele skater zijn of het beste boardmerk in de wereld worden. Wat telt is dat ze het middelpunt van lol zijn in de steeds evoluerende wereld van skateboarden. Hun eigenzinnige en unieke esthetiek wordt uitgedragen door een team met Vans-skateboarders Nick Michel en Brighton Zeuner.

De tweede collectie van Vans en Frog Skateboards brengt de siliconen Sidestripe op de Skate Old Skool terug. Dankzij de DURACAP-underlay heeft de schoen meer flexibiliteit en minder wrijvingsplekken. Dat resulteert in de ideale pasvorm die maximale duurzaamheid levert waar skaters die het hardst nodig hebben. Daarnaast is er de Vans PopCush-binnenzool met energieteruggave, de beste in zijn klasse. Hij klapt niet dubbel maar veert terug, zodat je benen minder snel vermoeid raken tijdens het skaten.

De Vans x Frog-collectie is vanaf 22 augustus 2022 verkrijgbaar bij Vans-verkooppunten en op Vans.com/Skate.

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE