Vans UltraRange: Productgids

 • Style

Welkom bij de nieuwste stap in de evolutie van schoenen. Vans UltraRange combineert mobiliteit, lichtgewicht grip & ultiem comfort met onze tijdloze stijl. Hier lees je alles wat je moet weten over deze superschoenen.

Wat zijn de Vans UltraRange schoenen?

Veelzijdigheid en comfort is waar het om draait bij Vans UltraRange. Denk aan de klassieke Vans stijl, getransformeerd in een lichtgewicht, flexibele schoen, ideaal voor ontdekkingstochten.

Onze UltraRange is ontworpen in samenwerking met de Vans atleet en pro-surfer Pat Gudauskas, die de hele wereld afreist op zoek naar perfecte golven. Samen met Pat hebben we een nieuwe schoen ontworpen met superieure draagbaarheid voor in de stad en in de natuur, en alles daartussenin.

Het resultaat? Low top sneakers die je meteen herkent als echte Vans, gemaakt van hoogwaardige materialen en een flexibele pasvorm die als een sok aanvoelt.

De belangrijkste kenmerken van onze Vans UltraRange zijn:

 • UltraCush™ Lite-schuimdemping, gecombineerd met rubber voor extra comfort en veelzijdigheid
 • Een interne LuxLiner™ voering voor naadloos comfort
 • Een tegengesteld wafelpatroon voor superieure grip
 • Een ademend, lichtgewicht mesh bovenwerk voor een betere luchtstroom
 • Een RapidWeld constructie zonder stiksels voor meer flexibiliteit op plekken waar normaal veel slijtage voorkomt. Én hij vermindert drukpunten op de voet

Vans

Hoe strik je de Vans UltraRange veters?

Hoe je de veters van je Vans UltraRange sneakers strikt hangt helemaal van jouw stijl en voorkeur af. Gekruist, recht of iets anders, geef je nieuwe favoriete schoenen een vetersluiting die helemaal bij jou past. Vergeet niet dat je ook nieuwe Vans veters kunt gebruiken - verkrijgbaar in wit, zwart en onze iconische schaakbordprint.

Hoe strik je de veters van de Vans UltraRange in een kruispatroon?

Gekruiste veters zijn de standaard voor onze UltraRange schoenen en onze klassieke skateschoenen. Hier lees je hoe dat moet:

 1. Rijg het linker veteruiteinde van bovenaf door het linkeroogje het dichtst bij de teen van de schoen. Rijg het rechter veteruiteinde van bovenaf door het overeenkomstige rechteroogje.
 2. Steek de rechterveter vanaf de bovenkant door het volgende oogje aan de linkerkant.
 3. Herhaal het proces met de linkerveter en rijg deze van bovenaf door het eerste vrije oogje aan de rechterkant.
 4. Dit patroon herhaal je voor elk oogje, of je laat één of twee oogjes aan de onderkant vrij als je liever een ruimere pasvorm hebt.

Hoe strik je de Vans UltraRange veters in een recht patroon?

Door de UltraRange veters recht te strikken creëer je een strakkere pasvorm - perfect voor actieve avonturen.

 1. Rijg het linker veteruiteinde van bovenaf door het linkeroogje het dichtst bij de teen van de schoen, en het rechter veteruiteinde door het rechteroogje.
 2. Rijg nu de linkerveter van onderaf door het volgende oogje aan de linkerkant. Ga met de veter nu naar de rechterkant, waar je de veter van bovenaf door het oogje rijgt.
 3. Beide schoenveters zijn nu aan de rechterkant van de schoen. Pak de originele rechterveter, en rijg deze van onderaf door het eerstvolgende vrije oogje aan de rechterkant. Breng vervolgens deze veter naar de linkerkant en rijg hem van bovenaf door het linkeroogje.
 4. Herhaal deze stappen totdat je de schoen zo ver hebt geveterd als je zelf wilt.

Voor nog meer stijlen en tips lees je onze gids voor het strikken van Vans-veters.

Vans

Hoe maak je de Vans UltraRange schoon?

Gebruik een zachte borstel of een doek om los vuil en modder van je UltraRange-schoenen af te borstelen. Gebruik voor vlekken een kleine hoeveelheid warm zeepsop en wrijf er voorzichtig over.

Moeilijkere vlekken kun je ook met een vlekkenverwijderaar voorbehandelen. Het is altijd een goed idee om dit eerst op een klein, onopvallend plekje te testen.

Zijn je schoenen vochtig na het schoonmaken? Dep het overtollige vocht met een handdoek af en laat de schoenen aan de lucht drogen. Zorg ervoor dat ze goed droog zijn voordat je ze opbergt om geurtjes en schimmelvorming te voorkomen.

Voor nog meer tips lees je onze gids voor het schoonmaken van Vans schoenen .

Vans

Hoe kun je de Vans UltraRange schoenen het beste stylen?

Van avonturen in de stad tot straffe bergwandelingen, met de Vans UltraRange schoenen kom je overal. Dus, hoe kun je je nieuwe favoriete schoenen het beste stylen? Wij geven je wat inspiratie:

Relaxte stadslook

Ga je lekker de stad verkennen? Zorg voor een echt relaxte vibe door je schoenen te combineren met een omgerolde, relaxed-fit chino en een oversized T-shirt of trui. Maak de look helemaal af met een Vans heuptasje voor al je essentials.

Vrienden ontmoeten

Heb je afgesproken in een skatepark of café? Draag je Vans UltraRange-schoenen met je favoriete spijkerbroek en een los overhemd, of met een klassieke hoodie voor een meer casual look.

Comfort voor de hele dag

Voor buitenavonturen of als je constant in de weer bent, combineer je je UltraRange schoenen met een luchtdoorlatende broek of leggings en een T-shirt. Denk je dat het wat kouder zal worden? Zorg dat je een lichtgewicht jasje of parka in je Vans rugzak stopt.

Vans

Wanneer kies je voor Vans UltraRange EXO?

EXO biedt al het comfort van onze UltraRange, met vernieuwde RapidWeld details en een door Old Skool-geïnspireerd ontwerp. Als je het ontwerp van Vans Old Skool zoekt, maar een schoen wilt met nog meer veelzijdigheid en flexibiliteit, dan is de Vans UltraRange EXO de perfecte stijl voor jou.

Ontdek de nieuwste Vans schoenen. Bekijk de volledige collectie Vans UltraRange hier.

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE