Alles wat je moet weten over ComfyCush

Ben je dol op je Vans, maar heb je graag wat extra demping? Dan is onze nieuwe collectie met ComfyCush sneakers precies wat je zoekt. De ComfyCush schoenen steken je favoriete designs in een nieuw jasje met optimale demping, flexibiliteit en ondersteuning. Klassieke stijlen met het hi-tech comfort van tegenwoordig.

Wat is Vans ComfyCush?

De Vans ComfyCush collectie geeft de klassieke, originele skateschoen een update met superieure demping, hoogwaardige materialen en extra flexibiliteit en comfort. De naam zegt het al. Vans ComfyCush schoenen zijn vernieuwd met comfort als einddoel.

Schuim en rubber zijn gecombineerd en samengevoegd voor een zachtere buitenzool. De extra voetboogondersteuning voorkomt vermoeidheid op de langere termijn. De naadloze binnenkant sluit wrijving uit. We hebben ComfyCush aan een aantal van onze favoriete stijlen toegevoegd:

Met twee keer zoveel demping onder de voet in vergelijking met onze klassieke Vans schoenen, loop je met ComfyCush pas echt op wolkjes.

Zien ComfyCush Vans er hetzelfde uit als de originele Vans?

Vans sneakers met ComfyCush zijn in essentie onze klassieke Vans schoenen, maar dan met kleine updates van de looks. Geen enkele wijziging doet echter afbreuk aan het uiterlijk van de originele Vans schoen waar iedereen dol op is.

Vans worden wereldwijd herkend aan de kenmerkende wafelzool. Hoewel de zool van ComfyCush Vans er iets anders uitziet dan van de originele Vans, blijft de klassieke wafelvorm en de uitstraling van de schoen behouden. De schuimzool is gecombineerd met de bekende gummi buitenzool van Vans. De ComfyCush technologie is zichtbaar, maar het loopvlak heeft nog steeds evenveel rubber als de originele schoenen.

De meeste ComfyCush updates zitten binnenin de schoen en geven het gevoel van een dempende hardloopschoen met het uiterlijk van een klassiek skatemodel.

De ComfyCush Slip-On schoenen zijn verkrijgbaar in dezelfde kenmerkende checkerboardstijl die wereldwijd onmiddellijk wordt herkend. Vervaardigd voor meer comfort zonder in te boeten aan de kenmerkende stijl.

Is ComfyCush duurzaam?

De duurzaamheid van ComfyCush schoenen houdt de hoge reputatie van Vans in stand dat de schoenen jarenlang tegen een stootje kunnen. Een hoogwaardige uitvoering en een constructieproces dat decennialang is verfijnd, stellen samen de standaard voor duurzaamheid in zowel de skatecultuur als daarbuiten.

De Vans ComfyCush Old Skool schoenen combineren superieure dempingstechnologie met het klassieke, duurzame bovenwerk van suède en canvas. Skaters vertrouwen erop dat de schoenen bestand zijn tegen intensief gebruik en dat ze lang meegaan.

Zijn de maten van Vans ComfyCush unisex?

De maten van Vans zijn genderinclusief. Van de creatie van onze originele deck schoenen tot onze ComfyCush Old Skools, Vans schoenen zijn ontworpen voor iedereen.

Unisexmaten vind je op de labels van de meeste Vans. Sommige van onze designs worden gecategoriseerd als heren of dames, vanwege de standaard industriële maten. Laat je niet beperken door labels. Kies de stijl en maat die bij jou past.

Vanaf dag één staat individuele, expressieve stijl hoog in ons vaandel. Onze ComfyCush collectie zet deze missie voort en geeft een comfortabele upgrade aan onze onmiddellijk herkenbare, duurzame Vans skateschoen.